Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 741 1,172,852,466 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti 2 Rrënjë shqope. Vlera 20000 leke 20,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 3 Boçe Pishe. Vlera 514800 leke 514,800 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 4 Lisen Herbe. Vlera 35000 leke 35,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 5 Gjethe Sherbele. Vlera 38400 leke 38,400 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Loti 6 Trumzë Herbë. Vlera 9520 leke 9,520 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti I: Dhenia ne perdorim e fondit pyjor, Ekonomia Pyjore Mollas, Ngastra n/ngastra 33b, 4.0 ha . Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti II: Dhenia ne perdorim e fondit pyjor, Ekonomia Pyjore Zalli Devoll, Ngastra n/ngastra 20, 6.0 ha . Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
“Shitje skrapi për Bashkinë Divjakë” 361,920 Qeverisja Vendore Divjakë Njoftuar fituesi
“Shitje e materialit drusor të vlerësuar në ngastrat e dëmtuara nga faktorë të ndryshëm natyrorë dhe nga zjarret” në Ekonominë pyjore Gramsh –Vinë. Vlera fillestare e ankandit : 311000(tetëqind e njëzetëmijë e dyqind)lekë 31,100 Qeverisja Vendore Gramsh Njoftuar fituesi
“Shfrytezimi i parcelave 157 dhe 158/a, Ekonomise Pyjore "Papadhi-Çipin” 649,000 Qeverisja Vendore Himarë Ankand i shpallur
Shitja publike me ankand e skrapit dhe vajit të cilat ndodhen ne magazinat e Njësivë të Prodhimit HEC Koman dhe HEC Vau Dejës; 15,557,400 Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ankand i shpallur
Shitje gazoil 0.1 % squfur per perdorim industrial 547,559,000 Termocentrali Vlore sh.a Anuluar ankandi
Bashkia Sarandë shet me proçedurë ankandi aksionet e Klubit të Futbollit “BUTRINTI” sh.a, në masën 100% 30,450,000 Qeverisja Vendore Sarandë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti I : Berishë-Bytyç 27,300 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti II: Lugina e Tropojës 372,470 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti III: Lugina e T'Planit 30,950 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti IV: Lugina e Kolgecaje 535,970 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti V: Lumi i Gashit 156,000 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore“. 298,610 Qeverisja Vendore Elbasan Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore“. 3,340 Qeverisja Vendore Elbasan Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data