Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 139 741 1,172,852,466 298 250,743,384 197,522,256

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Loti 2 Rrënjë shqope. Vlera 20000 leke 20,000 Local Unit Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 3 Boçe Pishe. Vlera 514800 leke 514,800 Local Unit Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 4 Lisen Herbe. Vlera 35000 leke 35,000 Local Unit Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 5 Gjethe Sherbele. Vlera 38400 leke 38,400 Local Unit Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Loti 6 Trumzë Herbë. Vlera 9520 leke 9,520 Local Unit Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti I: Dhenia ne perdorim e fondit pyjor, Ekonomia Pyjore Mollas, Ngastra n/ngastra 33b, 4.0 ha . Local Unit Cërrik Ankand i shpallur
Loti II: Dhenia ne perdorim e fondit pyjor, Ekonomia Pyjore Zalli Devoll, Ngastra n/ngastra 20, 6.0 ha . Local Unit Cërrik Ankand i shpallur
“Shitje skrapi për Bashkinë Divjakë” 361,920 Local Unit Divjakë Njoftuar fituesi
“Shitje e materialit drusor të vlerësuar në ngastrat e dëmtuara nga faktorë të ndryshëm natyrorë dhe nga zjarret” në Ekonominë pyjore Gramsh –Vinë. Vlera fillestare e ankandit : 311000(tetëqind e njëzetëmijë e dyqind)lekë 31,100 Local Unit Gramsh Njoftuar fituesi
“Shfrytezimi i parcelave 157 dhe 158/a, Ekonomise Pyjore "Papadhi-Çipin” 649,000 Local Unit Himarë Ankand i shpallur
Shitja publike me ankand e skrapit dhe vajit të cilat ndodhen ne magazinat e Njësivë të Prodhimit HEC Koman dhe HEC Vau Dejës; 15,557,400 Ankand i shpallur
Shitje gazoil 0.1 % squfur per perdorim industrial 547,559,000 Anuluar ankandi
Bashkia Sarandë shet me proçedurë ankandi aksionet e Klubit të Futbollit “BUTRINTI” sh.a, në masën 100% 30,450,000 Local Unit Sarandë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti I : Berishë-Bytyç 27,300 Local Unit Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti II: Lugina e Tropojës 372,470 Local Unit Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti III: Lugina e T'Planit 30,950 Local Unit Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti IV: Lugina e Kolgecaje 535,970 Local Unit Tropojë Ankand i shpallur
Shitje e prodhimeve të tjera pyjore e jo pyjore - Loti V: Lumi i Gashit 156,000 Local Unit Tropojë Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore“. 298,610 Local Unit Elbasan Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore“. 3,340 Local Unit Elbasan Ankand i shpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data