Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore“. 3,340 Local Unit Elbasan Ankand i shpallur
“Vjelja dhe grumbullimi i boceve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier”. 407,800 Local Unit Fier Anuluar ankandi
‘Shitjen e mjeteve te transportit me procedure ankandi publik për skrap’ 209,597 Local Unit Shkodër Ankand i shpallur
Loti I: Boce pishe e bute 60,000 Local Unit Rrogozhinë Anuluar ankandi
Loti V Urth 7,500 Local Unit Rrogozhinë Ankand i shpallur
Loti 1 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Arren 164,700 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
Loti 2 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bicaj-Kolosjan 218,100 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
Loti 3 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bushtrice 200,550 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
Loti 4 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Surroj 45,485 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
Loti 5 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek .Pyjore Leproj 52,500 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
Loti 6 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Mamez-Kalimash 113,810 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
Loti 7 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Terthore e Lumes. 161,250 Local Unit Kukës Ankand i shpallur
”Shitja për Skrap, përftuar nga demolimi i automjetit Benz 250D, targë SR2538B”. 1281kg, 10 dite. 16,000 Njoftuar fituesi
Loti i parë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( Sherbele 200kv + Trumze 500kv). Me një sasi prej 700 kv, me vlerë totale 65000 (çmim fillestar) lekë pa TVSH. 65,000 Local Unit Shkodër Ankand i shpallur
Loti i dytë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( shqopë). Me një sasi prej 96 kv, me vlerë totale 9600 (çmim fillestar) lekë pa TVSH. 9,600 Local Unit Shkodër Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( bohce pishe). Me një sasi prej 205 kv, me vlerë totale 41000 (çmim fillestar) lekë pa TVSH 41,000 Local Unit Shkodër Ankand i shpallur
Bashkia Shkodër shet me proçedurë ankandi aksionet e Klubit të Futbollit “VLLAZNIA” sh.a, në masën 100%. 50,794,000 Local Unit Shkodër Lidhur kontrata
Bashkia Pogradec shet me ankand 100 % të aksioneve të saj në Klubin e Futbollit Pogradeci sh.a 5,684,000 Local Unit Pogradec Anuluar ankandi
Shitje skrap metalesh për sasinë totale prej 11602.5 kg (Njembedhjetemije e gjashteqind e dy e 50%) kg 290,062 Local Unit Elbasan Njoftuar fituesi
Loti i parë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me me nje sasi prej 350 kv me vlere totale (çmim fillestar) 415 000 leke pa TVSH. 415,000 Local Unit Fushë-Arrëz Ankand i shpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data