Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
60 138 733 1,150,107,750 296 250,350,364 196,848,012

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Loti V: Çermenikë, 0.1 (0.07 km) ha Tokë bimësi pyjore,djerr Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Loti VI: Neshtë-Prevall, 0.5 ha Kullote Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Loti VII: Vehçan, 1 ha Pyll Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Loti VIII: Kuturman, 0.4 ha Tokë bimësi pyjore,djerr Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Loti IX: Librazhd, 0.1 ha Pyll Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Loti X: Klenjë, 0.01 ha Kullotë Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Loti XI: Polis, 0.7 ha Pyll Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Shitje “Ish depo e shperndarjes se karburantit” me vendndodhje ne Pogradec ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim. 27,741,200 Ankand i shpallur
Loti I - Shitje material drusor në këmbë, për sasinë totale prej 1,380 (njëmijë e treqind e tetëdhjetë) m3 666,960 Local Unit Elbasan Lidhur kontrata
Loti II - Shitje material drusor në këmbë, për sasinë totale prej 1,041 (njëmijë e dyzet e një) m3 523,240 Local Unit Elbasan Lidhur kontrata
Vjelje grumbullim i degezave te xinës (buqetë) ne territorin e Bashkise Poliçan. 73,600 Local Unit Poliçan Lidhur kontrata
skrap (nga nxjerrja jashte perdorimi i aktiveve matriale) 16,800 Local Unit Rrogozhinë Ankand i shpallur
Loti I: "Zalli Devoll" Local Unit Cërrik Ankand i shpallur
Loti II: "Rras - Xherie" Local Unit Cërrik Ankand i shpallur
Loti III: "Shpat - Shtërmen" Local Unit Cërrik Ankand i shpallur
Loti IV: "Shpat - Shtërmen" Local Unit Cërrik Ankand i shpallur
"Shitje e skapit dhe vajit të KESH sh.a" 5,815,170 Ankand i shpallur
“Shitje e skrapit hekur, alumin dhe bakër” 6,324,920 Lidhur kontrata
“Per dhenien me qira te nje siperfaqe pyjore prej 0.65 ha e ndodhur ne zonen pyjore Patk Milot ,Njesia Administrative Kryevidh ,Bashkia Rrogozhine 6,500 Local Unit Rrogozhinë Ankand i shpallur
Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Librazhd 1,412,300 Local Unit Rrogozhinë Ankand i shpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data