Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti i dytë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me me nje sasi prej 300 kv me vlere totale (çmim fillestar) 370 000 leke pa TVSH. 370,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me nje sasi prej 100 kv me vlere totale (çmim fillestar) 170 000 leke pa TVSH. 170,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i katërt: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Dëllinje e kuqe). Me nje sasi prej 70 kv me vlere totale (çmim fillestar) 35 000 leke pa TVSH. 35,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i pestë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Gështenje). Me nje sasi prej 40 kv me vlere totale (çmim fillestar) 20 000 leke pa TVSH. 20,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i gjashtë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore. Me nje sasi prej 185 kv me vlere totale (çmim fillestar) 92 500 leke pa TVSH. 92,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve të dyta medicinale etero-vajore si : Timus Capitatus (Thundra), Rigon, sherebel murriz dhe Trumëz 147,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
‘Shitjen e mjeteve te transportit me procedure ankandi publik për skrap’, me peshe totale 10 585 kg. Vlera ankandit : 261 996.58 leke 52,399 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Loti i shtatë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i tetë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i nëntë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i dhjetë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese e ndodhur Fterre Njesia Administrative Lukove Sarande ne pronesi te “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim 3,855,050 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Dhënie me qira e pasurisë së paluajtshme sipas udhëzimit nr.1 datë 09.06.2016 me objekt: Për qëllime pushimi, argëtimi” 74,985 Qeverisja Vendore Mirditë Njoftuar fituesi
Loti II: Neshtë-Prevall Klenjë-2- Prodan- “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 98,550 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
“Shfrytezimi i parcelave 23a dhe 23b te Ekonomise Pyjore "Papadhi Çipin Bolenë", me perje rrah për furnizimin me dru zjarri të komunitetit dhe të shkollave të Njësisë Administrative Horë Vranisht”, sasia qe do te pritet 631 m³ 315,500 Qeverisja Vendore Himarë Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese e ndodhur ne Fterre Njesia Administrative Lukove Sarande ne pronesi te “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim 3,855,050 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise nr 13/51 truall dhe objekte ndertimore ne zone kadastrale 2441 Cerrik 14,238,000 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Loti I- Dhenie në Përdorim të Fondit Pyjor ”: që i përket ekonomisë pyjore: “Mollas” njësia Administrative Cërrik, me siperfaqe prej 3.0 ha në numrin e ngastres nr. 76b. 30,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti II- Dhenie në Përdorim të Fondit Pyjor ”: që i përket ekonomisë pyjore: “Mollas” njësia Administrative Cërrik, me siperfaqe prej 0.7 ha në numrin e ngastres nr. 72a. 7,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti III- Dhenie në Përdorim të Fondit Pyjor ”: që i përket ekonomisë pyjore: “Mollas” njësia Administrative Cërrik, me siperfaqe prej 4.0 ha në numrin e ngastres nr. 1/3a. 35,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data