Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
14 Kastrati SHA 19 51,664,828 19 51,664,828 49,460,494

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Blerje karburant per automjete (Diesel) - financuar nga Buxheti i Shtetit 1,947,780 Njoftuar Fituesi Kastrati SHA marzh fitimi 11%
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Loti I - Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diezel (Gazoil) për nevojat spitalore, Spitali Korçë 1,534,800 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 1,279,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Blerje Gazoil 10ppm për mbulimin e nevojave të Spitalit Has, deri në lidhjen e kontratës së re për vitin 2017 550,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 550,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Blerje karburant për automjete 1,250,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 1,250,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Furnizimi me karburant 47,020 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 46,299.17
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Furnizim me karburant, Solar 400,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 400,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesë kontrate: "lëndë djegëse për ngrohje të lëngëta për përdorim civil termik dhe industrial (kaldaja)" 664,659 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 664,659.20
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Shtesë kontrate: "Blerje lëndë djegëse për ngrohje (solar) për nevojat spitalore, Spitali Ersekë" 416,362 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 416,362.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Shtesë kontrate: "Furnizim me lëndë djegëse për automjetet Diesel (Gazoil)", Loti 1- Burimi i financimit - Buxheti i Shtetit 500,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 500,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shtesë kontrate: "Furnizim me lëndë djegëse për ngrohje të lëngëta për përdorim termik civil dhe industrial (SOLAR) për DSHS Pogradec" 246,737 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 246,737.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shtesë kontrate: "Furnizim me lëndë djegëse për ngrohje të lëngëta për perdorim termik civil dhe industrial (NAFTE) për DSHS Pogradec" 566,667 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 566,667.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje Nafte D1 me bot 673,669 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 673,669.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: "Furnizimi me lëndë djegëse për ngrohje", për përdorim termik dhe civil industrial 37,701,900 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 37,701,862.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Shtesë kontrate: "Blerje lëndë djegëse për ngrohje" 300,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 300,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: "Furnizimi me karburant në emër dhe për llogari të Kryeministrisë, ministrive dhe institucioneve të varësisë", i ndarë në Lote- Loti 2 - Furnizimi me lëndë djegëse për përdorim termik dhe civil industrial 3,196,930 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 3,196,935.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje Solari 216,667 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 216,667.00
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Furnizim me Karburant, Gazoil 10ppm dhe Benzinë pa plumb 1,080,960 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 1,080,960.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Furnizim me lëndë djegëse për automjetet diesel (gazoil) 236,833 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 236,833.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Shtesë kontrate: "Furnizim me lëndë djegëse për ngrohje të lëngëta për përdorim Termik dhe civil, termik dhe industrial (Solare) për kaldaja" 133,844 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA 133,844.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >