Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 SINANI&LICI 4 7,956,341 4 7,956,341 7,021,680

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje Çakulli 3,762,174 Lidhur Kontrata SINANI&LICI 3,187,740.00
Qeverisja Vendore Sarandë Ndërtim i rrugës para valltarëve gjer në det 3,154,167 Lidhur Kontrata SINANI&LICI 3,089,300.00
Qeverisja Vendore Cërrik Punime, Riparim rruge te grryer nga shirat ne rruget e Parcelave. Hapje nenkalimi dhe vendosje tuba f 400 800,000 Lidhur Kontrata SINANI&LICI 584,640.00
Qeverisja Vendore Cërrik Riparim i linjes ujesjellesit Shushic (Midis dy depove) L=200 ml 240,000 Lidhur Kontrata SINANI&LICI 160,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data