Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 ZDRAVO 53 899,036,069 52 897,378,851 858,227,633

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Belsh “Ndertimi i murit rrethues /sigurues ne vendin e ndertimit te Magazines Bujqesore Belsh” 1,657,218 Shpallur Procedura ZDRAVO 1,651,525.00
Qeverisja Vendore Dimal “Përmirësim i banesave ekzistuese për komunitetet e varfëra dhe të pafavorizuara” 8,375,524 Lidhur Kontrata ZDRAVO 8,212,896.00
Qeverisja Vendore Berat PËRMIRESIMI I BANESAVE EKZISTUESE PËR KOMUNITETET TË VARFËRA DHE TË PAFAVORIZUARA 27,789,747 Lidhur Kontrata ZDRAVO 26,775,773.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje fruta perime Lidhur Kontrata ZDRAVO 845,000
Qeverisja Vendore Has “Pastrimi i kanaleve Ujitese te Ujembledhsave” 4,467,291 Lidhur Kontrata ZDRAVO 3,838,200.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje materiale për mirëmbajtjene e objekteve» 4,100,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 3,993,500.00
Qeverisja Vendore Dimal «Rikonstruksion i ish kinemasë Poshnje, për sallë mbledhjesh” 5,416,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 4,126,678.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikualifikim i rrugës së shkollës dhe ndërtim i parkut " 19,789,926 Lidhur Kontrata ZDRAVO 19,294,900.00
Qeverisja Vendore Belsh Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitetet të varfëra dhe të pafavorizuara, Bashkia Belsh 20,079,387 Lidhur Kontrata ZDRAVO 19,181,225.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rehabilitim/Perforcim banesash ekzistuese 27,450,777 Lidhur Kontrata ZDRAVO 26,920,399.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Permiresimi i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara" 15,000,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 14,552,948.00
Qeverisja Vendore Berat PERMIRESIM I BANESAVE EKZISTUESE PER KOMUNITETE TE VARFERA DHE TE PAFAVORIZUARA 9,942,305 Lidhur Kontrata ZDRAVO 9,447,915.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion objekti 2kt dhe ndryshim destinacioni nga Magazine ne Banesa Sociale 11,712,651 Lidhur Kontrata ZDRAVO
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i rruges fshati Çekin dhe zevendesimi i tubacionit kryesor te ujesjellesit Çekin. 87,332,377 Lidhur Kontrata ZDRAVO 82,960,682.00
Qeverisja Vendore Cërrik Adaptim i dy godinave ekzistuese 30,648,900 Lidhur Kontrata ZDRAVO 30,192,036.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksioni i konviktit te djemve te shkolles : Kristo Isak –Berat 23,222,295 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 21,364,684.00
Qeverisja Vendore Roskovec RIKUALIFIKIM URBAN I BLLOKUT L.AGACAJ (ISH-BAXHO) 13,200,203 Lidhur Kontrata ZDRAVO 12487097.45
Qeverisja Vendore Fier Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje materiale për mirëmbajtjen e kopshteve, shkollave dhe çerdheve në Bashkinë Fier. Lidhur Kontrata ZDRAVO
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion i rrugeve rurale dhe te brendshme 73,812,958 Lidhur Kontrata ZDRAVO 73,458,520.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Ndërtim Shtesë Kati Biblioteka Kuçovë " 6,053,502 Lidhur Kontrata ZDRAVO 5,984,822.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Grumbullimi i vendburimeve ujore per furnizimin me uje te fshatit Berzeshte, Bashkia Prrenjas. 10,134,523 Rishpallje me Lidhje Kontrate ZDRAVO 10,106,439.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Rehabilitim/Përforcim banesash ekzistuese 13,332,842 Lidhur Kontrata ZDRAVO 13,296,931.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksion ujësjellësi i fshatit Bogdan 1,499,715 Lidhur Kontrata ZDRAVO 1,449,842.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rehabilitim - Perforcim banese ekzistuese 17,387,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 17,362,113.00
Qeverisja Vendore Has Rahabilitim i rrugëve lagje Peka dhe Pazari i Vjetër, Bashkia Has. 46,942,988 Lidhur Kontrata ZDRAVO 46,496,359.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Ndërhyrje për stabilizimin e çarjeve në shkollën e mesme "Dilaver Nezha", Qukës 29,088,033 Rishpallje me Lidhje Kontrate ZDRAVO 28,767,586.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksioni i objekteve të komunitetit Rom dhe Egjiptiane Kuçovë dhe banues në zona rurale 12,319,335 Lidhur Kontrata ZDRAVO 12,145,527.00
Qeverisja Vendore Fier Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader Blerje materiale për mirëmbajtjen e kopshteve, shkollave dhe çerdheve në Bashkinë Fier. Lidhur Kontrata ZDRAVO
Qeverisja Vendore Berat Mirembajtje ujesjelles, rikontruksioni i linjes se ujesjellesit Kostren 1 dhe vepres se marjes 4,166,587 Lidhur Kontrata ZDRAVO 4,134,613.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje materiale për mirëmbajtjen e kopshteve, shkollave dhe çerdheve në Bashkinë Fier 11,999,920 Rishpallje me Njoftim Fituesi ZDRAVO 8,996,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data