Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
16 ZDRAVO 54 905,472,602 53 903,815,384 863,707,633

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Fier Blerje materiale për mirëmbajtjen e kopshteve, shkollave dhe çerdheve në Bashkinë Fier 11,999,920 Rishpallje me Njoftim Fituesi ZDRAVO 8,996,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec Ndërtim sinjalistike në qytet - faza e parë 36,120,953 Lidhur Kontrata ZDRAVO 36,041,863.00
Qeverisja Vendore Has Shpenzime Mirëmbajtje Rruge Rurale, Kanalizime 6,521,593 Lidhur Kontrata ZDRAVO 4,701,000.00
Qeverisja Vendore Fier Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje materiale për mirëmbajtjen e kopshteve, shkollave dhe çerdheve në Bashkinë Fier. Lidhur Kontrata ZDRAVO
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje pllakash trotuari dhe materiale për shtrim trotuari 3,332,010 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 3,278,700.00
Qeverisja Vendore Has Pastrim kanale kryesore, dytësore dhe ushqyes të skemave ujitëse 5,044,000 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 3,722,500.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksioni I Sheshit dhe Fushave Sportive tek Shkollat “Gaqi Karakashi dhe 28 Nentori" 18,593,109 Lidhur Kontrata ZDRAVO 18,303,173.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonceptim i qendrës së qytetit dhe rikonstruksioni i fasadave të qytetit Prrenjas 77,261,647 Lidhur Kontrata ZDRAVO 76,421,069.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje pllakash trotuari dhe materiale për shtrim trotuari 8,333,280 Lidhur Kontrata ZDRAVO 8,008,900.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksioni I fasadave të ndërtesave të banimit dhe stadiumit "Tomori" në bulevardin "Republika" 72,480,695 Lidhur Kontrata ZDRAVO 70247274.62
Qeverisja Vendore Skrapar Rehabilitimi i kanalit Ujites: "Rog- Zaberzan" 12,078,754 Rishpallje me Lidhje Kontrate ZDRAVO 12,008,100.00
Qeverisja Vendore Cërrik Pastrimi i kanaleve kullues faza I, Bashkia Cërrik 3,259,562 Lidhur Kontrata ZDRAVO 2,412,728.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Ndërtim trotuari përgjatë rrugës nacionale (ndriçim, gjelbërim etj) 68,187,005 Lidhur Kontrata ZDRAVO 67,885,424.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksion dhe Adaptim i Zyrave te Sherbimit te Klientit - Financuar nga Te ardhurat e Institucionit 1,914,160 Rishpallje me Lidhje Kontrate ZDRAVO 1,326,981.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Eficienca e Energjise ne Pallatin Nr.28,Rr.Minatori, Bashkia Prrenjas - Buxheti i Shtetit 8,286,490 Rishpallje me Lidhje Kontrate ZDRAVO 8,197,409.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materialesh per: Sistemimin e Pusetave ne zonen e Bubullimes dhe Krutjes 399,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 335,698.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i Rruges Kongresi i Lushnjes 12,077,700 Lidhur Kontrata ZDRAVO 11,521,787.00
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje Produkte Ushqimore dhe perime per konviktin e shkolles Bujqesore 152,840 Lidhur Kontrata ZDRAVO 135,019.00
Qeverisja Vendore Finiq Riparime ne Shkollat e Bashkise Finiq 800,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 689,999.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rehabilitim i pjesshëm: Skema e Ujitjes Perondi, gjatësia L=3394ml, Kanalet P10/1,P10,P9/1,P11/1,P10/2,P11/2 dhe Skema e Ujitjes Kozarë gjatësia lineare L=2300ml 24,666,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate ZDRAVO 24,562,881.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje çakell 796,500 Lidhur Kontrata ZDRAVO 599,999.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje rere bituminoze 800,000 Lidhur Kontrata ZDRAVO 639,999.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje asfaltobeton gure kave t=4cm 792,720 Lidhur Kontrata ZDRAVO 611,111.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Pastrim dhe Rehabilitim i Kanalit Ujitës të rezervuarit Gjonç 215,347 Lidhur Kontrata ZDRAVO 183,333.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data