Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
7 Bami SHPK 62 1,176,795,270 62 1,176,795,270 1,452,320,447

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje asfaltobeton per ASHPU-ne dhe ASHPR-ne 4,153,906 Lidhur Kontrata Bami SHPK 3,270,200.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve pranë “Unazës së Madhe”, fshati Luz, Nj.A.Fushë Krujë 9,952,422 Lidhur Kontrata Bami SHPK 7,267,229.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve Lagja “Kodër”, Bilaj, Nj.A.Bubq, Krujë 15,767,667 Lidhur Kontrata Bami SHPK 11,619,908.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse Derven-Luz, Nj.A.Thumanë, Krujë 14,896,409 Lidhur Kontrata Bami SHPK 10,818,485.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Larushk-Ura e Gjoles” (Faza 1), Nj.A.Fushë Krujë 11,077,147 Lidhur Kontrata Bami SHPK 8,082,280.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve “Cacëve”, “Xhafëve” dhe “Stafukëve Fushë”, fshati Larushk, Nj.A.Fushë Krujë 8,808,607 Lidhur Kontrata Bami SHPK 6,438,839.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës ‘Rustame”, Krujë 6,329,128 Lidhur Kontrata Bami SHPK 4,937,465.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Albanopolis” (Lagja Sallake), Krujë 8,592,421 Lidhur Kontrata Bami SHPK 7,793,048.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rrugët Babrru Shpat 68,834,105 Lidhur Kontrata Bami SHPK 64,694,104.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve “Çami”, “Gj.Kastrioti” e “Denisëve”, Nj.A.Fushë Krujë 5,326,425 Lidhur Kontrata Bami SHPK 4,581,649.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës Kroi i Bardhë-Kurcaj, Nj.A.Nikël, Krujë 24,483,917 Lidhur Kontrata Bami SHPK 18,435,326.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së Kapllanëve, Nj.A.Fushë Krujë, Kruje 8,256,970 Lidhur Kontrata Bami SHPK 6,400,264.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Zezë”, fshati Zezë, Nj.A.Nikël, Krujë 8,679,654 Lidhur Kontrata Bami SHPK 6,020,296.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së Kishës Katolike Thumanë, Krujë 3,503,790 Njoftuar Fituesi Bami SHPK 2,189,440.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së “Allushëve”, Nj.A.Fushë Krujë, Krujë 2,135,704 Lidhur Kontrata Bami SHPK 1,505,900.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim mirembatje e vendgrumbullimit te depozitimit te mbetjeve urbane Fushe –Kruje 2,499,971 Lidhur Kontrata Bami SHPK 2,497,401.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 1) (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Bami SHPK 401,662,141.00
Qeverisja Vendore Krujë ‘‘’Ndertimi i objektit te Polit te Ri Administrativ, Njesia Administrative Bubq Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’ (Programi i Rindertimit) 238,129,843 Lidhur Kontrata Bami SHPK 237,995,994.00
Qeverisja Vendore Krujë "Sistemim-asfaltim i rrugës “Lekë Zaharia”, Krujë" 13,498,350 Njoftuar Fituesi Bami SHPK 7,968,175.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse nga rruga “Sh.Çela” - rruga“Shkollës” fshati Arrameras, Nj.A.Fushë Krujë, Krujë 7,168,822 Lidhur Kontrata Bami SHPK 4,367,169.00
Qeverisja Vendore Krujë “Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse nga rruga “Abaze”-rruga “D.Kastrioti”, Krujë”. 4,673,172 Lidhur Kontrata Bami SHPK 2,918,539.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim mirembatje per vendgrumbullimin e mbetjeve urbane Fushe-Kruje 1,666,666 Lidhur Kontrata Bami SHPK 1,665,501.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Dn-426 mm, Dn-200mm ne rrugen "Xhanfize Keko 54,380,004 Lidhur Kontrata Bami SHPK 50,406,959.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruks i rrugeve blloku Kamez Valias i Ri 51,633,648 Lidhur Kontrata Bami SHPK 44,716,432
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rruges se Aldareve, Arrameras, Fushe Kruje 5,688,510 Lidhur Kontrata Bami SHPK 3,438,594
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rruges se Lukeve fshati Larushk, Fushe Kruje 1,597,001 Lidhur Kontrata Bami SHPK 1,024,996.00
Qeverisja Vendore Vorë Punime Riparimi te Ndryshme ne Infrastrukture Bashkia Vore. 4,166,666 Lidhur Kontrata Bami SHPK 4,130,505.00
Qeverisja Vendore Vorë Vendosje Sinjalistike Horizontale dhe Vertikale dhe Kufizueseve te Shpejtesise (kurrize rruge me asfaltobeton, Bashkia Vore 2,666,667 Lidhur Kontrata Bami SHPK 2,662,562
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruk.rruge Blloku Babrru Koder e Kuqe 41,933,922 Lidhur Kontrata Bami SHPK 38463602.5
Qeverisja Vendore Krujë ’Sistemim-asfaltim i rruges Abaz Ulliri, Nj.A.Nikel, Kruje 11,586,650 Lidhur Kontrata Bami SHPK 7,408,625

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data