Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 GENTIAN HORIETI 33 189,023,675 33 189,023,675 174,422,463

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje materiale elektrike per godinat ne pronesi/administrim te Bashkise Vau Dejes 2,999,591 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 2,898,570.00
Qeverisja Vendore Prrenjas “Blerje materialesh për lyerje mermetime ambientesh në varësi të Bashkisë Prrenjas” 1,916,600 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 1,847,500.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale te ndryshme per lyerje dhe sherbetime te objekteve arsimore ne Bashki dhe ne Njesite Administrative per vitin kalendarik 2021-2022 2,499,067 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 2,357,780.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje materiale per riparimin e shkollave dhe kopshteve 1,500,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 1,357,180.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale bojaxhiu 66,666,580 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 58,757,696.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje materiale të ndryshme elektrike, hidraulike për mirëmbajtjen e objekteve të ndryshme dhe rrjetit të ndriçimit publik 1,872,750 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 1,827,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje speciale 2,569,290 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 2,490,850.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje rroba pune per Agjencine e Sherbimeve Publike 1,291,630 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,247,885.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale per riparimin dhe lyerje te institucioneve te Bashkise Kruje 832,515 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 745,785.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete pune për DDD 799,800 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 789,510.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje veshje speciale për DDD 2,208,300 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 2,198,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Uniforma dhe veshje speciale 5,833,000 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 5,597,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje speciale 1,995,800 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,895,785.00
Qeverisja Vendore Devoll Materiale Elektrike 1,509,814 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,177,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale Hidraulike 825,170 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 708,570.00
Qeverisja Vendore Devoll Materiale per Lyerjen e Shkollave 1,250,000 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,075,875.00 
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale elektrike për institucionet e Bashkisë Krujë. 1,083,153 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 897,823.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale bojaxhiu 58,333,333 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 56,758,630.00
Qeverisja Vendore Tiranë Uniforma dhe veshje të tjera speciale 4,950,000 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 4,785,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale per lyerje dhe sherbetime te objekteve te qytetit 833,250 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 678,560.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale të ndryshme, hidraulike, elektrike për Konviktet e Shkollave të Mesme 999,944 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 928,750.00
Qeverisja Vendore Tiranë Lyerje e ambjenteve të Konvikteve të Shkollave të Mesme për vitin 2018 3,642,312 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 3,476,346.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale hidraulike per Bashkine Kruje 1,250,000 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,212,560.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale per riparimin e lyerjen e shkollave dhe kopshteve te Bashkise 833,301 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 775,890.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje speciale 945,831 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 897,550.00
Qeverisja Vendore Devoll Blerje materiale per lyerjet e shkollave 1,666,100 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,547,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Uniforma dhe veshje speciale 3,450,000 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 3,275,833.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale të ndryshme hidraulike, elektrike për Konviktet e Shkollave të Mesme 2,333,287 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 2,287,700.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale për riparimin e Shkollave dhe kopshteve të Bashkisë 2,082,667 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,457,850.00
Qeverisja Vendore Devoll Materiale për Lyerje të Shkollave 2,497,300 Lidhur Kontrata GENTIAN HORIETI 1,997,250.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data