Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 "RUÇI" 24 74,589,120 24 74,589,120 63,120,021

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Mat Blerje Naftë Diesel (D1) dhe Benzinë pa plumb 25,358,313 Njoftuar Fituesi "RUÇI" 25,358,313.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje Naftë Diesel (D1) 8,333,956 Lidhur Kontrata "RUÇI" 8,333,956.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje Nafte (D1) 9,555,840 Lidhur Kontrata "RUÇI" 9,555,840.00
Qeverisja Vendore Klos Sherbime ne rrugen Dom Njesia Administrative Gurre Lidhur Kontrata "RUÇI" 349,500
Qeverisja Vendore Klos Sherbim ngarkim kamionash Lidhur Kontrata "RUÇI" 319,000
Qeverisja Vendore Klos Nafte per mjetet e rrugeve 6,666,666 Lidhur Kontrata "RUÇI" 12 % Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Klos Nafte per makinat e administrates dhe zjarrfikeses 1,333,333 Lidhur Kontrata "RUÇI" 1,333,333.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje nafte 500,000 Lidhur Kontrata "RUÇI" Marzh fitimi 15 %
Qeverisja Vendore Dibër Blerje skorje,krype dhe granil per nevoja te Bashkise Diber 800,000 Lidhur Kontrata "RUÇI" 490,000
Qeverisja Vendore Klos Sherbim I pastrimit ne Fshatrat e Bashkise Klos 420,624 Lidhur Kontrata "RUÇI" 410,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje nafte 2,083,333 Lidhur Kontrata "RUÇI" Marzh fitimi 8%
Qeverisja Vendore Mat Loti 2: Blerje Vajra lubrifikante 316,650 Lidhur Kontrata "RUÇI" 296,000.00
Qeverisja Vendore Mat Loti 3 : Blerje Gaz i lengshem 585,000 Lidhur Kontrata "RUÇI" 581,100.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje nafte D1 600,000 Lidhur Kontrata "RUÇI" 576,000.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje çimento 451,000 Lidhur Kontrata "RUÇI" 430,000.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Qira ambjenti dhe dekor 199,500 Lidhur Kontrata "RUÇI" 180,200.00
Qeverisja Vendore Klos Ndertim Ure tip Beli ne Fshatin Mishter Njesia Administrative Gurre dhe Ndertim ure tip Beli ne Fshatin Shkalle Njesia Administrative Xiber 11,076,800 Lidhur Kontrata "RUÇI" 11,000,250.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje pjese kembimi: Goma dhe Bateri 1,666,600 Rishpallje me Lidhje Kontrate "RUÇI" 1,622,450.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje Karburanti - Financuar nga Buxheti i Shtetit 2,083,330 Lidhur Kontrata "RUÇI" Marzhi i Fitimit 8.9%
Qeverisja Vendore Mat Loti 2: Blerje gaz i lengshem - Buxheti i Bashkise Mat 275,500 Lidhur Kontrata "RUÇI" 138,600.00
Qeverisja Vendore Mat Loti 3: Blerje vajra lubrifikante - Buxheti i Bashkise Mat 417,250 Lidhur Kontrata "RUÇI" 354,670.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje mallrash per Mjete 63,334 Lidhur Kontrata "RUÇI" 53,000.00
Qeverisja Vendore Klos Furnizim vendosje sinjalistike në qytet 552,171 Lidhur Kontrata "RUÇI" 490,000.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje Dru Zjarri për Shkollat në varësi të Bashkisë Klos për Vitin 2015 1,249,920 Rishpallje me Lidhje Kontrate "RUÇI" 1,247,797.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data