Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 ALESIO - 2014 12 443,936,192 12 443,936,192 417,611,357

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lezhë “Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme, te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019 dhe transportimi i materialeve te dala nga shembja e tyre”. (Programi i Rindertimit) 76,433,448 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 75467882.2
Qeverisja Vendore Krujë Ndertimi i Atrium Center Thumana, Njesia Administrative Thumane Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit. (Programi i Rindertimit). 220,210,898 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 220,079,942.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje asfalt per rruge urbane dhe rurale 2021 34,999,000 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 34,981,280.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Asfalti per Rruge Urbane dhe Rurale 2020 33,332,967 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 24,275,450.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim Asfaltim i rruges nga Superstrada -Varrezat Katolike Derven , Njesia Thumane 16,130,417 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 11,953,624.00
Qeverisja Vendore Krujë Ndertim KUZ , Sistemim Asfaltim i rrugeve 'Xhafa' e 'Doku' Njesia Fushe Kruje . 5,729,618 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 4,434,705.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rruges Abazi dhe ndriçim rrugor i rrugeve Çlirimi dhe 5 Maji, prane Unazes se Vogel, Nj.A.Fushe Kruje 2,593,911 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 2,437,020.00
Qeverisja Vendore Krujë Shtese punimesh per objektin Sistemim Asfaltim i Rrugës Hyrëse Thumanë. 4,614,978 Lidhur Kontrata +Shtesë ALESIO - 2014 4614978.33333333
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim Asfaltim i Rruges Hyrese Thumane 24,658,175 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 23,176,180.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës Mazhe e Madhe, Nj.A.Bubq, Krujë 7,119,453 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 4,341,366.00
Qeverisja Vendore Krujë "Sistemim-asfaltim i rrugës Mallkuç Fushë-Mallkuç Kodër, Nj.A.Bubq, Krujë 11,339,014 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 6,999,544.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së fshatit Zallë , Fushë-Krujë 6,774,313 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 4,849,385.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data