Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 Edmond Cara 22 925,463 22 925,463 2,741,500

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pukë Vendosje Vendqendrim per stacion atuobuzash,Bashkia Puke, sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 95,000
Qeverisja Vendore Pukë Blerje drita dekori,riparime per dekorin e vitit te ri sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 89,700.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje drita dekori,riparime per dekorin e vitit te ri sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 89,700
Qeverisja Vendore Pukë Blerje Ndricues rrugor led sipas preventivit, t prdoret procedura e prokurimit me vler t vogl Lidhur Kontrata Edmond Cara 57,500.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje Ndricues rrugor led sipas preventivit, t prdoret procedura e prokurimit me vler t vogl Lidhur Kontrata Edmond Cara 57,500
Qeverisja Vendore Pukë Blerje drita dekor Bashkia Puke, sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 89,700
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per kanalin vadites Gojan i vogel,Njesia Gjegjan, Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 74,700
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale, Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 20,000
Qeverisja Vendore Pukë Riparim i Sistemit te Vaditjes ,Fshati Gojan i Vogel,Njesia Administrative Gjegjan Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 278,700
Qeverisja Vendore Pukë Blerje lule dekorative, Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 75,800
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me gaz per gatim dhe ngrohje per kopshtet , çerdhen e qytetit, dhe konviktit te shkolles profesionale Kolin Gjoka Lidhur Kontrata Edmond Cara 325,700
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per sherbime Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 224,500
Qeverisja Vendore Mat Blerje materjale kancelarie Lidhur Kontrata Edmond Cara 198,700
Qeverisja Vendore Pukë Furnizim me gaz te lengshem per Konviktin Ali Bytyçi, Bashkia Puke , sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 119,800
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz BLERJE MATERJALESH PER DEKORIN FESTIV" Lidhur Kontrata Edmond Cara 99,900.00
Qeverisja Vendore Pukë Furnizim me gaz te lengshem per Njesine Administrative Luf-Qerret dhe Gjegjan, Bashkia Puke , sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 66,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje depozite uji dhe materiale per Shkollen e Mesme te Bashkuar Njesia Administrative Gjegjan te Bashkise Puke , sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 27,500.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje Flamuj Kombetar,cop Atlasi per Pallatin e Kultures Bashkise Puke , sipas preventivit Lidhur Kontrata Edmond Cara 14,800.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje bojra per printer dhe fotokopje , Bashkia Puke sipas preventivit 353,750 Lidhur Kontrata Edmond Cara 259,800
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per sherbime dhe riparime bordure dhe trotuar Bashkia Puke sipas preventivit 23,250 Lidhur Kontrata Edmond Cara 23,000
Qeverisja Vendore Pukë Riparime Ujesjellesi Terdhot,Fshati Lumzi,Njesia Administrative Rrape, Bashkia Puke sipas preventivit 454,863 Lidhur Kontrata Edmond Cara 368,700
Qeverisja Vendore Pukë Rikonstruksion ure druri Gojan i vogel Njesia .Administrative Gjegjan, Bashkise Puke 93,600 Lidhur Kontrata Edmond Cara 84,800.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data