Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
23 NET-GROUP 175 188,666,396 174 188,485,159 175,306,143

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kolonjë Mbikqyrje dhe kolaudim per investime te pritshme Lidhur Kontrata NET-GROUP 8,280.00
Qeverisja Vendore Roskovec Mbikqyrje punimesh per objektin: Rikonstruksioni I rruges Xhokallaret,fshati Strum L=17802 ml,b=4m=2*0.5 bankine. Lidhur Kontrata NET-GROUP 115,330.00
Qeverisja Vendore Selenicë Supervizim objekte, ndertesa, rikonstruksion shkolle kote dhe Vllahine 1,521,000 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 830000
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i III-ë: Studim projektim, për objektin: “Rehabilitimi i qendrës së Krrabës” 1,131,651 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,085,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i IX-të: Studim projektim, për objekin: “Ndërtimi i rrugës paralel me rrugën ”Benjamin Kruta” 1,088,147 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,005,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 3: “Mbikqyrje e punimeve në objektin “Pastrimi i kanaleve kulluese” 366,667 Lidhur Kontrata NET-GROUP 333,333.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 6: “Mbikqyrje e punimeve ne objektin “Sistemim-Asfaltim vazhdimi i rrugës Papatesh, Njësia Administrative Prezë, Prezë, Bashkia Vorë”. 471,803 Lidhur Kontrata NET-GROUP 402,701.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 5: “Mbikqyrje e punimeve ne objektin “Sistemim Asfaltim i Rrugve te brendshme Lagje e Re” 307,440 Lidhur Kontrata NET-GROUP 260,566.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 12: “Mbikqyrje e punimeve ne objektin “Sistemim Asfaltim, rruga Paralel me Autostraden, Qëndër Vorë-Xhami, Qyteti Vorë”. 333,275 Lidhur Kontrata NET-GROUP 282,791.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 11: Mbikqyrje e punimeve ne objektin "Sistemim - Asfaltim i Rruges Pashtriku, Njësia Administrative Bërxull, Domje, Bashkia Vorë ". 408,089 Lidhur Kontrata NET-GROUP 347,476.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje për prokurimin me objekt Ndërtimi i linjës shpërndarëse në lagjen nr.13, Rr."Apulia", Rr."Tefik Skilja" dhe Rr."Taranto", Bashkia Durrës 101,012 Lidhur Kontrata NET-GROUP 92,595.00
Qeverisja Vendore Klos Kolaudim rikonst.e mirembajtje kanale vaditese te Bashkise Klos 5,031 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 10: Mbikqyrje e punimeve ne objektin “Shtesë uji (pus shtese) për Ujësjellsin Rajonal në Bashkinë Vorë, Njësia Administrative Prezë, Bashkia Vorë”. 1,222,090 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,113,576.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin”Rikonstruksion i Bibliotekës së Qytetit nr.5” 55,243 Lidhur Kontrata NET-GROUP 48,077.00
Qeverisja Vendore Klos Mbikqyrje rikonstruksion e mirembajtje kanale vaditese te Bashkise Klos 48,635 Lidhur Kontrata NET-GROUP 20,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim kolaudimi i punimeve me objekt Rikonstruksioni i rruges Varrezat - Synej 21,988 Lidhur Kontrata NET-GROUP 18900.12
Qeverisja Vendore Cërrik Loti 5 - Projekti Rikualifikim urban lagja nr. 2 blloku nr. 2 214,134 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 141,990
Qeverisja Vendore Cërrik Loti 6 - Projekti Rehabilitim kanale kullues 181,237 Anuluar Procedura NET-GROUP 116,140
Qeverisja Vendore Cërrik Loti 4 - Projekti Rikualifikim Urban Rikonstruksion i zyrave të zjarrfikëses 288,857 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 228,899
Qeverisja Vendore Cërrik Loti 2 - Projekti Rikualifikim Urban (Ndertim i lapidarit të batalionit të Dumresë) 125,996 Lidhur Kontrata NET-GROUP 97,648.00
Qeverisja Vendore Roskovec SHERBIM - MBIKQYRJE PUNIMESH (SUPERVIZION) PER OBJEKTIN: Rikonstruksion i kishes se Kurjanit . 211,984 Lidhur Kontrata NET-GROUP 185,685
Qeverisja Vendore Vorë ?Mbikqyrja e punimeve në objektin ?Sistemim asfaltim i rrugës lidhëse Kodër Vorë- Qyteti Vorë dhe segmenti i rrugës Industriale Muçaj, Bashkia Vorë? 299,857 Lidhur Kontrata NET-GROUP 254,000
Qeverisja Vendore Pukë Kolodim punimesh për objektin Rehabilitimi i Qëndres së fshatit Gjegjan,Pukë 35,256 Lidhur Kontrata NET-GROUP 9,200
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikeqyrje e punimeve për objektin: Rehabilitim dhe mbrojtje pjesore e lumit te Tiranes (nga poshte Institutit pergjate rruges Paqesori progresivi 1260-prog 2440) (krahu paskuqan) 268,492 Lidhur Kontrata NET-GROUP 200,295.03
Qeverisja Vendore Kamëz Sistemim Gjelberim I Lumit te Tiranes (Ana e Bashkise Kamez) Paskuqan) 306,397 Lidhur Kontrata NET-GROUP 228,572.16

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data