Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
23 NET-GROUP 175 188,666,396 174 188,485,159 175,306,143

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i Dyte Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim KUN"Gasper Suma"KUN"Fran Ivanaj, 48,802 Lidhur Kontrata NET-GROUP 45,316.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i katërt : "Mbikqyrje e punimeve për objektin Ndërtim Rrugët Ylbere Bylikbashi (Faik Kulla)+ Rruga Xhemal Kada “. 457,644 Lidhur Kontrata NET-GROUP 408,136.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 1,015,543 Lidhur Kontrata NET-GROUP 929,437.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i 1: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 846,425 Lidhur Kontrata NET-GROUP 779,323.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë, (Programi i Rindërtimit)
- Mbikqyrja e punimeve të objektit “ Ndërtim i godinës 1 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat”
Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve :Ndërtimi i Shkollës 9- Vjeçare “Hasan Vogli”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë • Loti i Dyte Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim i rruges Jusuf Gervalla 1,076,210 Lidhur Kontrata NET-GROUP 930,602.00
Qeverisja Vendore Tiranë • Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Sistemimi i Prroit te Kallmit 1,275,572 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,146,341.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti III Mbikqyrja e punimeve Shpenzime mirembajtje godinash te QEA 108,353 Lidhur Kontrata NET-GROUP 84,722.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mbikqyrja e punimeve të objektit “Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Ndroq”. (Programi i Rindërtimit). Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mbikqyrja e punimeve të objektit “Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Baldushk”. (Programi i Rindërtimit). Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Gjirokastër Studim projektim Rikonstruksion i rruges Zeman Haska Loti III 613,603 Lidhur Kontrata NET-GROUP 470,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Supervizion punimesh:Nd. rrjeti i ujesjellsit dhe Nd. KUN Demokracia -Bashkim Gazidede - Frutikulture,"Shkendija-Shebeniku" 4,166,667 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,546,913.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i katertMbikqyrje e punimeve per objektin: NdertimKUN"Skejave"KUN"Mustafa Lita, 307,359 Lidhur Kontrata NET-GROUP 285,405.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Katund, Katund i Ri: Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Qytet Nxënsave” 4,091,172 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,476,358.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Sherbim Mbikqyrje Punimesh per objektin: Rikonstruksion i rrjetit te brendshem dhe te jashtem te furnizimit me uje te qytetit te Leskovikut 3,162,454 Lidhur Kontrata NET-GROUP 2,759,429.00
Qeverisja Vendore Kamëz mbikqyrje e punimeve per objektin :Ndertim KUN rruga 1 Maji + kun paralel me rrugen 1 Maj Lidhur Kontrata NET-GROUP 179318.20
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim projektim për objektin: “Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Hasan Vogli”. (Programi i Rindërtimit) 2,387,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate NET-GROUP 2,073,146.00
Qeverisja Vendore Durrës Kolaudim për prokurimin me objekt Ndërtimi i ujësjellësit të fshatrave Lalëz, Bizë, Draç dhe Shetaj,Njësia Administrative Ishëm - Bashkia Durrës Lidhur Kontrata NET-GROUP 328726.89
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8 dhe Njësinë Administrative Nr.9” 14,096,413 Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 632,364 Lidhur Kontrata NET-GROUP 583720.57
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresim Furnizimi me uje Adresa:Rruga'Myslym Keta','Skender Vila'Tirane 128,089 Lidhur Kontrata NET-GROUP 118,236.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne Rr.'Xhorxhi Martini','Jeronim De Rada','Myrteza Kelliçi' 285,743 Lidhur Kontrata NET-GROUP 263,763.00
Qeverisja Vendore Tiranë -Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi dhe venie ne pune e rrjetit ekzistues ne zonen e Shkozes se Siperme’’ 107,524 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 99,253.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Konsulencë – Ekspertizë për vlerësimin e objekteve të dëmtuara nga tërmeti, për “Godinat Nr.20-21; Nr.22-23, në RSU. Nr.1 13,750,000 Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë -Loti i dyte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne zonen: Anibal Basha, Odhise Grillo, Sitki Cico, Bul.Zhan D’Árk 548,494 Lidhur Kontrata NET-GROUP 506,301.70 
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë-Ekspertizë për vlerësimin e objekteve te dëmtuara nga tërmeti, për “Shkollën 9-vjecare “Hasan Vogli” 2,737,500 Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Kamëz kolaudim punime per objektin rehabilitim diga e paskuqani Lidhur Kontrata NET-GROUP 166,789.95
Qeverisja Vendore Gramsh Hartimi i projekt preventivit të zbatimit të objektit Ujësjellës i fshatrave Kabash, Lleshan, Porocan, Toskollarë, Pajollarë, NJA Porocan Lidhur Kontrata NET-GROUP 780,800
Qeverisja Vendore Kamëz Kolaudim punime per objektin ndertim rruga Kukesi + Republika e Re Lidhur Kontrata NET-GROUP 71,610

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data