Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
23 NET-GROUP 175 188,666,396 174 188,485,159 175,306,143

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Kolaudim punime per objektin: Nd.Rruga Blloku Paskuqan 2 (Dile Marku+Femi Agani+Isuf Xhelili+BajramTushe). Lidhur Kontrata NET-GROUP 62,930
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Parë:“Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndertim impiant klorinimi ne ujesjellsin rajonal dhe vendosje matesash ne depo”, 694,177 Lidhur Kontrata NET-GROUP 586,313.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i pestë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri në Depo Kombinat” 1,451,634 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,318,039.98 
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet furnizimi me uje (nxjerrja nga puna e tubacioni Dn-219 mm celik, Dn-125 mm gize) Adresa: Rr."Shemsi Haka", "Ali Demi" , " Idriz Dollaku" 770,110 Lidhur Kontrata NET-GROUP 648,373.48 
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne rruget "Bilal Xhaferri, Pjeter Budi, Sef Kosharja, Xhemal Kada, Prenga, Vojo Kushi, Vincens Prenushi, Sado Kosheno, Xhemal Dervishi, Mitat Frasheri, Themisokli Germenji" 1,047,185 Lidhur Kontrata NET-GROUP 958,835.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i Dyte Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rruga(Ibrahim RugovaMark TirtaMehdi FrasheriMit’hat Frasheri), 554,258 Lidhur Kontrata NET-GROUP 491,861.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i trete Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim rruga SkenderbeuShebeniku) 680,777 Lidhur Kontrata NET-GROUP 605,916
Qeverisja Vendore Vorë Loti 7 “Kolaudim i punimeve për objektin “KUZ Rruga e Mesit dhe e Freskut; Domje; Njësia Administrative Bërxull; Bashkia Vorë”. 115,149 Lidhur Kontrata NET-GROUP 106,292.00 
Qeverisja Vendore Vorë Loti 10 “Kolaudim i punimeve për objektin “Sistemim, Asfaltim i Rrugës Pashtriku dhe Ndërtim i Rrjetit KUZ; Rruga e Liqenit; Njësia Administrative Bërxull; Domje; Bashkia Vorë”. 214,910 Lidhur Kontrata NET-GROUP 195,154.00 
Qeverisja Vendore Vorë Loti 11 “Kolaudim i punimeve për objektin “Rikonstruksion i rruges industriale prane Terminalit te Doganes se Tiranes Bashkia Vore”. 47,914 Lidhur Kontrata NET-GROUP 40,782.00 
Qeverisja Vendore Vorë Loti 16 “Kolaudim i punimeve për objektin "Shtesa e rruges “Sistemim - Asfaltim Rrugës Mara, Sistemim - Asfaltim vazhdim i Rrugës Allcaushaj (Faza II), Marikaj dhe Sistemim-asfaltim segmenti i Rrugës së Llanajve, Marqinet”". 16,285 Lidhur Kontrata NET-GROUP 13,614.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti VI “Mbikqyrja e punimeve për “Rikonstruksioni i rrugës "Ali Caushi", Sheshet e pallateve 108/3,108/4,108/5,108/6,108/7,108/8,108/9,108/11,108/12, Lagjja ''Syrja Dylgjeri". 277,916 Lidhur Kontrata NET-GROUP 245,205.00 
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i Bllokut që kufizohet nga rrugët ”Kastriotët” – ”Gramozi” – ”E.Bashajve” – ”Ramadan Citaku” 1,472,543 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 1,301,222.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 2 “Kolaudim i punimeve për objektin “Shtesa e Rrugës: "Sistemim, Asfaltim vazhdim i Rrugës Gurrëz, Fshati Muçaj"; Bashkia Vorë dhe "Vendosje ndriçimi dhe sigurie anësore e Rrugës Papatesh (varrezave), Njesia Administrative Prezë, Bashkia Vorë". 25,303 Lidhur Kontrata NET-GROUP 21,302.00 
Qeverisja Vendore Vorë Loti 15 “Kolaudim i punimeve për objektin «Shtesa e rruges:"Sistemim-Asfaltim Rrugeve Domje, Rruga "Ramadan Zaskoci", Rruga "Kodra e Toteve", Rruga "Ismail Qemali", Rruga "Naim Frasheri ", Njesia Administrative Berxull, Bashkia Vore». 31,264 Lidhur Kontrata NET-GROUP 26,417.00 
Qeverisja Vendore Vorë Loti 1 “Kolaudim i punimeve për objektin “Rikonstruksion i Rrugëve Muçaj, Sheraj dhe Veselëve; Fshati Muçaj; Bashkia Vorë“. 79,027 Lidhur Kontrata NET-GROUP 67,786.00 
Qeverisja Vendore Elbasan Loti III: Mbikqyrja e punimeve për: “Asfaltim i rrugës së varrezave në Kuqan, njësia administrative Shirgjan” 185,833 Lidhur Kontrata NET-GROUP 158,500.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i katert Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstr.rrugeve Blloku Lagja 1 Bathore 466,924 Lidhur Kontrata NET-GROUP 414,257.10
Qeverisja Vendore Vorë Loti 1. Mbikqyrje e punimeve ne objektin "Rikonstruksioni i plote dhe shtese e Shkolles se Mesme "Vajdin Lamaj", Domje, Bashkia Vore". 1,007,218 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 842,275
Qeverisja Vendore Tiranë • Loti i Trete Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i rreshqitjeve anesore ne rrugen Muhamet Deliu 98,028 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 91,025.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i Parë: “Mbikqyrje e punimeve për objektin: “Rikonstruksion rruga(Babrru Qender + Shpat)” 581,280 Lidhur Kontrata NET-GROUP 518,017.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 3 “Mbikqyrje e punimeve ne objektin “Sistemimi i Sheshit dhe Rrugës së Varrezave Vorë; Sul Haxhi; Prezë”. 129,508 Lidhur Kontrata NET-GROUP 108,190.00
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje per objektin: Riparim depozite Ujesjellesi Vulçan dhe Sistem KUZ fshati Hotolisht, Nj.A.Hotolisht Lidhur Kontrata NET-GROUP 224,430
Qeverisja Vendore Tiranë • Loti i Dyte Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rruga tek liqeni prane Ambasades Hollandeze 469,023 Lidhur Kontrata NET-GROUP 400,600.00
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje per objektin : Rikonstruksion me asfaltobeton i rrugeve te demtuara ne qytet dhe njesite administrative Lidhur Kontrata NET-GROUP 313,100
Qeverisja Vendore Elbasan Loti IV: Mbikqyrja e punimeve për: Mbrojtje nga "Përroi Papër" të tokës bujqësore Fshati Pajun (faza II-të) dhe ndërtim ure shërbimi për tokat bujqësore fshati Vidhas, Njësia Administrative Papër 113,000 Lidhur Kontrata NET-GROUP 89,415.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II: Mbikqyrja e punimeve për: Mbrojtje nga Përroi "Gurra Shushicë" dhe Përroi" Shalthatë" të tokës bujqësore fshati Shushicë dhe ndërtim ure shërbimi për tokat bujqësore fshati Shushicë dhe mbrojtje tokës bujqësore fshati Shelcan, Fushë-Buall dhe Po 68,750 Lidhur Kontrata NET-GROUP 54,501.00
Qeverisja Vendore Kamëz mbikqyrje e punimeve per objektin Ndërtim rruga (Zef Simoni Rozafa Selenicë) Lidhur Kontrata NET-GROUP 243,946
Qeverisja Vendore Vorë Loti 13 Mbikqyrje e punimeve ne objektin Rikonstruksion I Linjave Te Furnizimit Me Uje Ne Vore, Mucaj, Koder Vore Dhe Fushe Preze, Bashkia Vore. 594,193 Lidhur Kontrata NET-GROUP 548,486.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studim projektim, për objektin: “Rikualifikim Urban i Bllokut që kufizohet nga rrugët ’’Kastriotët’’ - ’’Gramozi”-’’ E.Bashajve’’-’’Ramadan Citaku’’, 4,042,865 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,950,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data