Open Procurement Albania

Kolaudim i punimeve per objektin Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Krujë
Institucioni Prokurues Bashkia Kruje
Objekti i Tenderit Kolaudim i punimeve per objektin Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’
Burimi i financimit:Te ardhurat e Bashkisë Krujë nëpermjet, VKB nr.93 date 28.12.2022 “Per miratimin e buxhetit te vitit 2023 ” i ndryshuar
Nr. Reference REF-87776-11-15-2023
Vlera / Fondi Limit 55 868,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 27-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër do të jetë per nje afat maksimal prej 12(dymbedhjete) muaj nga data e nenshkrimit te marreveshjes kuader .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Krujë REF-87776-11-15-2023
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr. 94 datë 16 Nëntor 2023
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Krujë
  Institucioni Prokurues Bashkia Krujë
  Objekti i Tenderit Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit
  Burimi i financimit:Te ardhurat e Bashkisë Krujë nëpermjet, VKB nr.93 date 28.12.2022 “Per miratimin e buxhetit te vitit 2023 ” i ndryshuar.
  Nr. Reference REF-84462-10-20-2023
  Vlera / Fondi Limit 55 868,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-11-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 02-11-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat kontrate sherbimi brenda 30(tridhjete) diteve nga data e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”, neni 98: ç) për shkak të rrethanave të paparashikueshme dhe objektive, nevojat ose aftësia paguese e autoritetit ose entit kontraktor kanë ndryshuar
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Krujë REF-84462-10-20-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 93 datë 13 Nëntor 2023

  Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Krujë
  Institucioni Prokurues Bashkia Krujë
  Objekti i Tenderit Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit
  Burimi i financimit:Te ardhurat e Bashkisë Krujë nëpermjet, VKB nr.93 date 28.12.2022 “Per miratimin e buxhetit te vitit 2023 ” i ndryshuar.
  Nr. Reference REF-78582-08-29-2023
  Vlera / Fondi Limit 55 868,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 30-08-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-09-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 11-09-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat kontrate sherbimi brenda 30(tridhjete) diteve nga data e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkak të rrethanave të paparashikueshme dhe objektive, nevojat ose aftësia paguese e autoritetit ose entit kontraktor kanë ndryshuar
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Krujë REF-78582-08-29-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 84 datë 9 Tetor 2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data