Open Procurement Albania

Sistemim asfaltim i rrugës Funarës-Zdranjsh ,Njësia Administrative Orenje ,Bashkia Librazhd

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
Institucioni Prokurues Bashkia Librazhd
Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim i rrugës Funarës-Zdranjsh ,Njësia Administrative Orenje ,Bashkia Librazhd
Nr. Reference REF-99495-03-27-2024
Vlera / Fondi Limit 75 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-03-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 10 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Profilat Terthore Progresiv
  Planimetria e Sinjalistikes
  Profilat Gjatesore
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Sistemim asfaltim i rrugës Funarës-Zdranjsh ,Njësia Administrative Orenje ,Bashkia Librazhd

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
  Institucioni Prokurues Bashkia Librazhd
  Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim i rrugës Funarës-Zdranjsh ,Njësia Administrative Orenje ,Bashkia Librazhd
  Nr. Reference REF-98904-03-20-2024
  Vlera / Fondi Limit 75 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 21-03-2024
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-04-2024
  Data e mbajtjes se tenderit 05-04-2024
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 10 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Autoriteti ose enti kontraktor anulon procedurën e prokurimit në rastet kur Per hedhjen gabim te te dhenave ne dokumentet standarte te tenderit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 17 datë 2 Prill 2024
  Relacion Paraprak
  Profilat Terthore Progresiv
  Planimetria e Sinjalistikes
  Profilat Gjatesore
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data