Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Unazes Bujqesore te Myzeqese (Segmentet Rrethrrotullim - Imesht- Ngurrez, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj –Saver Loti 1).

District Fier
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Rikonstruksioni i Unazes Bujqesore te Myzeqese (Segmentet Rrethrrotullim - Imesht- Ngurrez, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj –Saver Loti 1).

Fondi limit: 609.859.941 (gjashtėqind e nėntė milion e tetėqind e pesėdhjetė e nėntė mijė e nėntėqind e dyzet e njė) lekė pa tvsh.
Fondi i akorduar pėr vitin 2018 ėshtė 122.883.666 lekė pa tvsh.
Pjesa e mbetur ėshtė parashikuar pėr vitin 2019.
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit.
Reference No. REF-73788-06-06-2018
CPV Code
45000000-7 Construction work.
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 609,859,941
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Announcement Date 12-10-2018
Opening Date for Submission of Bids 12-10-2018
Closing Date for Submission of Bids 12-11-2018
Sector
No. of Bidders 12
Bidders SMO UNION SHPK & SHKELQIMI 07 SHPK
GPG SHPK
DELTA LAVORI SHPK & COMPANY RIVIERA 2008 SHPK & AGRI CONSTRUKSION SHPK
BESTA SHPK & ARKONSTUDIO SHPK & VARAKU E SHPK
BE S SHPK & 2T SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
B 93 SHPK & BOSHNJAKU B SHPK & STERKAJ SHPK & RIVIERA SHPK
ALBA KONSTRUKSION SHPK
CURRI SHPK
4AM SHPK
SALILLARI SHPK
FILIPETTI SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • S.M.O.UNION
 • SHKELQIMI 07 SHPK
 • The winning bid ALL without vat 348,710,431
  Bidder Announcement date 05-12-2018
  Contract date 13-12-2018
  Contract Value including VAT 418,452,517
  Contract Milestones Due Dates 18 muaj
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike B 93 SHPK (34%), Sterkaj SHPK (26%), Riviera SHPK (23%) dhe Boshnjaku B SHPK (17%) pasi:
  • Shoqeria Riviera shpk nuk ploteson kerkesen 2.3.4 per kualifikim lidhur me stafin pasi ka marre persiper te kryeje punime ne shtresa asfaltobetoni dhe nuk ka te punesuar ing ndertimi me profilin transport. Gjithashtu ka marre persiper te kryeje punime ne veprat e artit dhe strukturat dhe nuk ka te punesuar ing strukturash.

  2. Operatori Ekonomik Alba Konstruksion SHPK pasi:
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve pasi per te tre ekskavatoret me goma te deklaruar ne tender nuk ka paraqitur lejen e qarkullimit ēertifikaten e kontrollit teknik; vertetimin e pageses per taksat vjetore dhe siguracionin.

  3. Operatori Ekonomik Filippetti SPA pasi:
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion per kualifikim.

  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for S.M.O.UNION
  Monitor treasury transaction for SHKELQIMI 07 SHPK
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.41 - Dt.15-10-2018
  Technical Specifications
  Tender Standard Documents (TSD) Draft Contract
  Technical Report
  Bill of Quantities
  Announcement of Winner Nr.49 - Dt.11-12-2018
  Announcement of Contract Signing Nr.51 - Dt.24-12-2018

  Rikonstruksioni i Unazės Bujqėsore tė Myzeqesė (Segmentet Rrethrrotullim - Imėsht- Ngurrėz, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj Saver Loti 1).

  District Fier
  Loan No
  Source of Loan/Financed by:
  Loan Amount by Currency
  Project Title
  Description of the Project
  Tender object Rikonstruksioni i Unazės Bujqėsore tė Myzeqesė (Segmentet Rrethrrotullim - Imėsht- Ngurrėz, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj Saver Loti 1).
  Fondi i akorduar pėr vitin 2018 ėshtė 122.883.666 lekė pa tvsh.
  Pjesa e mbetur ėshtė parashikuar pėr vitin 2019.
  Reference No. REF-73788-06-06-2018
  CPV Code
  45000000-7 - Punė ndėrtimi
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 609,859,941
  Type of Contract Public Work Contract
  Procurement Method Open Procedure
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Announcement Date 07-06-2018
  Opening Date for Submission of Bids 07-06-2018
  Closing Date for Submission of Bids 15-07-2018
  Sector
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
  The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Contract Value including VAT
  Contract Milestones Due Dates 18 muaj
  Appeals
  Cancellation reason Asnjė nga ofertat e paraqitura nuk pėrputhet me kriteret e pėrcaktuara nė dokumentet e tenderit.
  Notes Pėr kėtė procedurė prokurimi ėshtė shtyrė njė afati pėr dorėzimin e dokumentave dhe janė ndryshuar kriteret e kualifikimit (referim sipas shtojcės 1).
  Afati fillestar ka qėnė nė datėn 09-07-2018.
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for S.M.O.UNION
  Monitor treasury transaction for SHKELQIMI 07 SHPK
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.26 - Dt.02-07-2018
  Technical Specifications
  Tender Standard Documents (TSD) Draft Contract
  Technical Report
  Bill of Quantities
  Announcement of Winner
  Announcement of Contract Signing
  Cancellation of Procurement Nr.41 - Dt.15-10-2018
  shtojca_1 Nr.41 - Dt.15-10-2018

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data