Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Unazes Bujqesore te Myzeqese (Segmentet Rrethrrotullim - Imesht- Ngurrez, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj –Saver Loti 1).

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Unazes Bujqesore te Myzeqese (Segmentet Rrethrrotullim - Imesht- Ngurrez, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj –Saver Loti 1).

Fondi limit: 609.859.941 (gjashtëqind e nëntë milion e tetëqind e pesëdhjetë e nëntë mijë e nëntëqind e dyzet e një) lekë pa tvsh.
Fondi i akorduar për vitin 2018 është 122.883.666 lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-73788-06-06-2018
Kodi CPV
45000000-7 Construction work.
Vlera / Fondi Limit 609,859,941
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2018
Sektori Të tjera
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues SMO UNION SHPK & SHKELQIMI 07 SHPK
GPG SHPK
DELTA LAVORI SHPK & COMPANY RIVIERA 2008 SHPK & AGRI CONSTRUKSION SHPK
BESTA SHPK & ARKONSTUDIO SHPK & VARAKU E SHPK
BE S SHPK & 2T SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
B 93 SHPK & BOSHNJAKU B SHPK & STERKAJ SHPK & RIVIERA SHPK
ALBA KONSTRUKSION SHPK
CURRI SHPK
4AM SHPK
SALILLARI SHPK
FILIPETTI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S.M.O.UNION
 • SHKELQIMI 07 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 348,710,431
  Data e shpalljes se fituesit 05-12-2018
  Data e lidhjes se kontrates 13-12-2018
  Vlera e Kontrates me TVSH 418,452,517
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike B 93 SHPK (34%), Sterkaj SHPK (26%), Riviera SHPK (23%) dhe Boshnjaku B SHPK (17%) pasi:
  • Shoqeria Riviera shpk nuk ploteson kerkesen 2.3.4 per kualifikim lidhur me stafin pasi ka marre persiper te kryeje punime ne shtresa asfaltobetoni dhe nuk ka te punesuar ing ndertimi me profilin transport. Gjithashtu ka marre persiper te kryeje punime ne veprat e artit dhe strukturat dhe nuk ka te punesuar ing strukturash.

  2. Operatori Ekonomik Alba Konstruksion SHPK pasi:
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve pasi per te tre ekskavatoret me goma te deklaruar ne tender nuk ka paraqitur lejen e qarkullimit çertifikaten e kontrollit teknik; vertetimin e pageses per taksat vjetore dhe siguracionin.

  3. Operatori Ekonomik Filippetti SPA pasi:
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion per kualifikim.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.41 - Dt.15-10-2018
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.49 - Dt.11-12-2018
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.51 - Dt.24-12-2018

  Rikonstruksioni i Unazës Bujqësore të Myzeqesë (Segmentet Rrethrrotullim - Imësht- Ngurrëz, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj Saver Loti 1).

  Qarkun Fier
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Unazës Bujqësore të Myzeqesë (Segmentet Rrethrrotullim - Imësht- Ngurrëz, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj Saver Loti 1).
  Fondi i akorduar për vitin 2018 është 122.883.666 lekë pa tvsh.
  Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
  Nr. Reference REF-73788-06-06-2018
  Kodi CPV
  45000000-7 - Punë ndërtimi
  Vlera / Fondi Limit 609,859,941
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 07-06-2018
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 07-06-2018
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2018
  Sektori Të tjera
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime Për këtë procedurë prokurimi është shtyrë një afati për dorëzimin e dokumentave dhe janë ndryshuar kriteret e kualifikimit (referim sipas shtojcës 1).
  Afati fillestar ka qënë në datën 09-07-2018.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.26 - Dt.02-07-2018
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.41 - Dt.15-10-2018
  Shtojca Nr 1 Nr.41 - Dt.15-10-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data