Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 ALBA KONSTRUKSION 15 1,296,609,061 15 1,296,609,061 1,610,020,474

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Gjirokastër Rikonstruksion i kanalit vadites te fshatit Zhulat 55,097,958 Njoftuar Fituesi ALBA KONSTRUKSION 53,990,591
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i rrugës "Berisha"nga Rrethrrotullimi Qëndror deri tek Rruga "OSBE". 39,379,764 Njoftuar Fituesi ALBA KONSTRUKSION 37,808,500
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësitë administrative 4 e 8, zona “5 Maji” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit). “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 12 (Seksioni C) në zonën zhvillimore “5 Maji”
Njoftuar Fituesi ALBA KONSTRUKSION 439,257,843
Qeverisja Vendore Kavajë RRJETI I KANALIZIMEVE TË UJËRAVE TË ZEZA LUZ, KAVAJË, (VAZHDIM) FAZA E II DHE RRJETI TERCIAL I KUZ NË ZONËN E GOLEMIT 125,016,587 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 122,525,309.00
Qeverisja Vendore Divjakë Ndertimi i skemes ujitese – Sektori i Ri ne Xeng, Divjake 58,781,504 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 58047565.8
Qeverisja Vendore Divjakë Rikualifikimi i rruges 20 Janari Qyteti Divjake, Bashkia Divjake 60,654,209 Rishpallje me Njoftim Fituesi ALBA KONSTRUKSION 58,728,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese Kontrate per objektin Rehabilitimi Unaza e Mesme 37,333,506 Lidhur Kontrata +Shtesë ALBA KONSTRUKSION 37,143,506.00
Qeverisja Vendore Përmet Rikonstruksion i shkolles se mesme "Sami Frasheri"Permet. 72,310,465 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 68672247.37
Qeverisja Vendore Kolonjë Rikonstruksion Shkolla e Mesme e Bashkuar "JANI VRETO" Leskovik ,Bashkia Kolonje 62,756,087 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 62,057,003.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi Unaza e Mesme 249,938,884 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 207442422.6
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim dhe rikonstruksion i rrugës që lidh rrugën “Reshit Petrela” me rrugën “Skënder Kosturi” (paralel me rrugën “Jordan Misja”) - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 45,302,909 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 44,466,240.00
Qeverisja Vendore Libohovë Rikualifikimi urban i qendrës së qytetit Libohovë 115,977,698 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 112491498.06
Qeverisja Vendore Dropull Ujësjellësi I jashtëm I Dropullit nga burimi I Manxifes 83,328,490 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 57,496,298.00
Qeverisja Vendore Dropull Qender Multifunksionale Sherbimesh (Sistemi i nje Godine egzistuese).
Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
75,000,000 Njoftuar Fituesi ALBA KONSTRUKSION 71,097,439.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Rikonstruksion i Bulevardit 18 Shtatori dhe degezimeve rr. Rrexhep Qosja dhe Gole Gushi - Financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve 215,731,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALBA KONSTRUKSION 178,795,711.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data