Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 C O L O M B O SHPK 34 295,023,670 33 284,190,670 236,510,743

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Selenicë Rehabilitim i rrjetit ujites pjesa e dyte ,dega Drashovice 19,992,798 Njoftuar Fituesi C O L O M B O SHPK 16,183,617
Qeverisja Vendore Elbasan Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 14,620,694 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 11,066,216
Qeverisja Vendore Shijak Ndertim i rrjetit te kanalizmeve ne segmentin 4 rruget Shijak – Ura e Dajlanit, Durres 7,699,494 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK
Qeverisja Vendore Belsh Rikonstruksioni i Shkolles 9 vjeçare fshati Dragot. 9,164,723 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 6,248,012.00
Qeverisja Vendore Vlorë BETON C 16/20 ( ME CAKELL) 1,165,864 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 1,165,100.00
Qeverisja Vendore Vlorë Prodhim soletina betoni, tubo betoni dhe kapak betoni per vitin 2020 4,547,569 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 4,422,289.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje kapak pusetash metalik dhe zgara kunetash shiu dhe furnizim vendosje zgarash shiu ne Lungomare, per vitin 2020 7,340,782 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 7,289,520.00
Qeverisja Vendore Selenicë Riparim mirembajtje kanale ne njesite administrative Bashkia selenice 4,500,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 4,226,482.00
Qeverisja Vendore Selenicë Punime riparimi ne kopeshte dhe shkolla te Bashkise 4,899,894 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 3,536,500.00
Qeverisja Vendore Vlorë BLERJE DHE TRANSPORT BETON 1,039,970 Rishpallje me Lidhje Kontrate C O L O M B O SHPK 1,008,700.00
Qeverisja Vendore Vlorë BLERJE DHE TRANSPORT ASFALTOBETON 2,998,784 Rishpallje me Lidhje Kontrate C O L O M B O SHPK 2,969,600.00
Qeverisja Vendore Vlorë Ndërtimi i sallës së Këshillit Bashkiak Vlorë & sistem ngrohje 37,578,384 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 37,074,545.00
Qeverisja Vendore Selenicë Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare & shtesë kati 34,045,170 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 33,888,371.00
Qeverisja Vendore Selenicë Blerje automjet me goma dhe zinxhir 11,000,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 9,100,000.00
Qeverisja Vendore Himarë Linja unazore e ujit Potam 2,750,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 2,740,050.00
Qeverisja Vendore Selenicë Automjet tip skrep me goma me kove para dhe mbas ne dispozicion per 8 muaj 1,600,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 1,555,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Rikonstruksion i zyrave për Rajonet nr.1 dhe nr.5 5,228,005 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 3804230.83333333
Qeverisja Vendore Vlorë Asfalto Beton & Prajmer 1,757,577 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 1,756,450.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare: "Koli Baba" 10,833,000 Anuluar Procedura C O L O M B O SHPK 7,777,390.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i Bibliotekës së Qytetit nr.3 6,625,869 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 3,614,079.00
Qeverisja Vendore Selenicë Loti 3 - Blerje automjet tip vinxh vetshkarkues 2,900,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 1,395,000.00
Qeverisja Vendore Selenicë Ndërtim I kanalit të ujitjes Lepenice nga deviacioni I Hecit Smokthine 12,639,423 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 12,567,623
Qeverisja Vendore Selenicë Rehabilitim I Rrugës teqese Golimbas 4,260,704 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 4,240,743.00
Qeverisja Vendore Vlorë Lyerje shkolla e kopshte në Bashkinë Vlorë 7,482,240 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 4,606,675.00
Qeverisja Vendore Vlorë Zëvendësimin e linjës 100 mm çelik me tubacionin 90 mm HDPE dhe rrjet i brendshëm në zonën e ish-stacionit të trenit të mallrave në Sodë 3,098,475 Rishpallje me Lidhje Kontrate C O L O M B O SHPK 3,081,208.00
Qeverisja Vendore Vlorë Përmiresimi i kushteve të banimit për komunitetin rom dhe egjiptian në Bashkinë Vlorë 9,708,235 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 7,556,120.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje kapak pusetash betoni dhe soletina 1,603,331 Rishpallje me Lidhje Kontrate C O L O M B O SHPK 1,558,860.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje kapak pusetash metalik dhe zgara kunetash shiu 3,528,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 3,480,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksioni i zyrave të reja 3,484,000 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 3,271,905.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksioni i zyrave qendrore, depove të ujit dhe dhomave të klorit. 2,841,930 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 2,824,370.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data