Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 6D - PLAN 25 26,261,620 24 25,944,018 10,859,812

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore «Hartim projekt-preventiv per rikonstruksion te plote dhe shtese te shkolle Çiflik » 999,996 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 979 996
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i V: Studim projektim per objektin: Ndertimi i kopeshtit Fikas. (Programi i Rindërtimit) 317,602 Rishpallje me Lidhje Kontrate 6D - PLAN 299,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Parë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.5 dhe Njësinë Administrative Nr.9 13,295,858 Lidhur Kontrata 6D - PLAN
Qeverisja Vendore Libohovë Kolaudim punime per obejktin Mirembajtje kanale kulluese Lidhur Kontrata 6D - PLAN 6,238
Qeverisja Vendore Vlorë BLERJE SISTEMI GPS BAZE ROVER (TOTAL STACION (TEODOLIT) 3,300,000 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 3,330,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rikonstruksion rruga Bllaka Lidhur Kontrata 6D - PLAN 84,840
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rikonstruksion rruga Dituria Lidhur Kontrata 6D - PLAN 85,603
Qeverisja Vendore Libohovë Rikonstruksion i rrjetit te jashtem te ujesjellesit Libohove dhe Suhe 1,068,333 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 958,792.00
Qeverisja Vendore Libohovë Kolaudim punimesh per objektin Sistemim KUZ fshati Drino ' Lidhur Kontrata 6D - PLAN 1,600
Qeverisja Vendore Sarandë Sinjalistike horizontale 3,333,333 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 3,304,520.00
Qeverisja Vendore Berat Kolaudim punimesh per objektin: RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES 1 MAJI, Berat. Lidhur Kontrata 6D - PLAN 69,300
Qeverisja Vendore Klos Skica kadastrale per Regjistrim Pasurie (Plan-Rilevime) Lidhur Kontrata 6D - PLAN 275,000.00
Qeverisja Vendore Berat Loti 6 Mbikqyrje punimesh ne objektin Rikonstruksion i repartit te pediatrise ne spitalin e Beratit 141,859 Njoftuar Fituesi 6D - PLAN 125,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Kolaudimin e punimeve ne objektin Ndertim Ure Varrezave Fatishe 4,167 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 4,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Mirmbajtje e sitemit kompjuterik i programit te sistemit te taksave 800,000 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 525,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Hartimi VNM per projekte te bashkise 166,105 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 115,000
Qeverisja Vendore Peqin Kolaudimin e punimeve ne objektin Rehabilitimi i Kanaleve te Kullimit Gjocaj. 15,748 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 15,700
Qeverisja Vendore Vlorë Hartimi i Projektit "laburatori i Turizmit " dhe mbykqyrja e punimeve 668,484 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 541,000
Qeverisja Vendore Fier Blerje Sherbim Studim Projektim, Dublim pus/çpimi 19 557,280 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 510,840
Qeverisja Vendore Fier Blerje Sherbim Studim Projektim, Dublim pus/çpimi 19 557,280 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 445,000
Qeverisja Vendore Shkodër Studim Projektim Rikonstruksion Shkolla Oso Kuka Faza II viti 2017 184,406 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 115,000
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ndertim i Rrjetit te Shperndarjes se Ujit te Pijshem dhe Restaurim i Depove Ekzistuese ne Qytetin Fushe-Arrez 100,000 Lidhur Kontrata 6D - PLAN
Qeverisja Vendore Roskovec Hartim projekti per rregullimin e sinjalistikes dhe qarkullimit te qytetit Roskovec 208,333 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 88,500
Qeverisja Vendore Has Studim dhe Projektim: Trotuare qendër Golaj, Mur mbajtës fshati Bregu Kruma, Sistemim Shtrati Gurra Domaj 300,000 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 189,000.00
Qeverisja Vendore Maliq Kembe mbajtese ura Orman 242,836 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 68,900.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data