Open Procurement Albania

Ndertim Parku Rekreativ, FAZA II-te

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kavajë
Institucioni Prokurues Bashkia Kavaje
Objekti i Tenderit Ndertim Parku Rekreativ, FAZA II-te
Nr. Reference REF-02221-12-27-2018
Vlera / Fondi Limit 24 995 616,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 30-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues STERKAJ SHPK
EURO NDERTIM 2000 SHPK
K.M.K SHPK
BAJRAMI N SHPK
LIQENI VII SHPK
AGRO-KORANI SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vellezerit Hysa
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 715 421,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-03-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 29658505
  Data e lidhjes se kontrates 20-03-2019
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. " Euro Ndertim 2000'' sh.p.k :
  • Nuk disponon specilistin e larte agronom.Gjithashtu ka mungese ne mjetet e kerkuara, mungon grejderi dhe autobitumatrice.

  2. Bajrami – N sh.p.k :
  • Per mjetin autobitumatrice nuk ka dokumenatcion bashkelidhur si siguracion dhe certifikate kontrolli teknik sic eshte kerkuar ne DST.
  • Nuk ka specialist te larte agronom , ka bere vetdeklarim dhe liste notash per Hazif Bajrami per mbarimin e shkolles se mesme bujqesore por qe nuk eshte e barazvlefshme me diplome te shkolles se larte agronom. Mjeti grejder ndonese eshte mjet me goma nuk ka paraqitur leje qarkullimi, siguracion dhe kontroll teknik.

  3. Agro – Korani'' sh.p.k.:
  • Ka marre persiper edhe punime ndertimi per te cilat duhet te disponoje licence profesionale ne fushen e zbatimit te punimve ne ndertim. Keshtu ka marre persiper te kryeje edhe shtrim me pllaka guri nderkohe qe per kete ze punimesh nuk ka licence, nuk e ka ne objektin e veprimtarise sipas regjistrit ne QKR si dhe nuk ka specialist perkates dhe as inxhinier,drejtues,teknikpunimesh.
  . • Ne shtojcen e deklarimit te makinerive nuk eshte deklaruar fabrike per shtrim pllakash.

  4. Sterkaj sh.p.k :
  • Nuk ka arritur te paraqese vertetim per pagesen e taksave vendore ne bashkine Berat e Devoll ku sipas QKR ka ushtruar aktivitet ne periudhen e kerkuar neD.S.T Nuk ka paraqitur analize cmimesh.

  5. Liqeni VII'' sh.p.k :
  • Nje nga pjesetaret e ketij B O ka drejtus teknik te dypunesuar ne kundershtim me percaktimet e VKM nr 42 dt. 16/1/2008”Per miratimin e rregullores per kriteret dhe procedurat e dhenies se licencave ptofesionale te zbatimit, klasifikimit dhe disiplinimit te subjekteve juridike qe ushtrojne veprimtari ndertimi” Kokretisht, Drejtuesi teknik i “Ndregjoni”shpk z. Z.M ,figuron njekohesisht i punesuar ne Bashkine Tirane( institucion publik i qeverisjes vendore)
  • Te dy operatoret nuk kane paraqitur dokumentacion te plote per te deshmuar plotesimin e pikes 2.2.3 te kritereve te vecanta per kualifikim.

  5. K.M.K sh.p.k :
  • Alb Konstruksion ka paraqitur vertetim oshee ne emer te hotel Skampa dhe jo te personit juridik Alb Konstruksion.
  • Nuk ka asnje dokumentacion bashkelidhur se cafre maredhenie ka ndermjet Hotel Skampa dhe Alb Kostruksion.
  • Ska paraqitur vertetim taksash vendore per Alb Konstruksion ne bashki Tirane ku sipas ekstraktit QKB ushtron aktivitet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.13 - Dt.01-04-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data