Open Procurement Albania

Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe ēdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindėrtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranė
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe ēdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindėrtimit).

Burimi i Financimit: Vėnė nė dispozicion nga fondi pėr rindėrtimin miratuar me Vendim Nr.374, datė 6.5.2020, “Pėr disa ndryshime nė Vendimin Nr. 202, datė 5.3.2020, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr pėrdorimin e fondit tė rindėrtimit, miratuar nė buxhetin e vitit 2020 pėr financimin e rindėrtimit tė banesave individuale” te ndryshuar.
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit 2 123 598 655,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike (Marrėveshje Kuadėr)
Lloji i Procedurės Procedurė e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit tė Tenderit 15-05-2020
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes sė tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatorėve Konkurues
Operatorė Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH
  Data e shpalljes sė fituesit
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH
  Data e lidhjes sė kontratės
  Kohėzgjatja e kontratės 24 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime Nė datė 12-03-2020 ėshtė shpallur nė sistemin elektronik tė APP-sė , tenderi me Objekt : “Rindertimi i shtepive individuale ne zonat e prekura nga tėrmeti”.

  Afati fillestar pėr dorėzimin e kėrkesės pėr pjesėmarrje ishte data 23-03-2020 vetėm 11 data afat.
  Shėnim i AIS: Nuk u respektua afati 20 ditor pėr dorėzimin e kėrkesės nga konkurrentėt e interesuar ( Neni 43 i Ligjit Nr. 9643 Pėr Prokurimin Publik”, i ndryshuar).
  Sipas njoftimit nė Buletinin Nr. 19 datė 14 Prill 2020, u bė anulimi i procedurės me arsyetimin: “Asnjė nga ofertat e paraqitura nuk pėrputhet me kriteret e pėrcaktuara nė dokumentet e tenderit”.  AIS ka monitoruar procedurat dhe ka njoftuar publikisht mbi konstatimet mbi shkeljet ligjore.

  • Newsletter 20 Mars 2020

  • Tender Programi i Rindėrtimit, Pjesa e Mbėshtetur nga Buxheti i Shtetit – Albanian Institute of Science, ( Publikuar ne 18/03/2020) .

  Nė datė 15-05-2020 ėshtė rishpallur nė sistemin elektronik tė APP-sė , tenderi me Objekt : “Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe ēdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. ”.

  Afati fillestar pėr dorėzimin e kėrkesės pėr pjesėmarrje ishte data 26-05-2020 vetėm 11 data afat.
  Shėnim i AIS: Nuk u respektua afati 20 ditor pėr dorėzimin e kėrkesės nga konkurrentėt e interesuar ( Neni 43 i Ligjit Nr. 9643 Pėr Prokurimin Publik”, i ndryshuar).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaēėm Nr.27 - Dt.15-05-2020
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės
  Ligj Nr. 97/2019 Pėr Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinė e Ligjit, Nr. 9, Datė 16.12.2019, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr Pėrballimin e Pasojave tė Fatkeqėsisė Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datė 16.12.2019 "Pėr Pėrballimin e Pasojave tė Fatkeqėsisė Natyrore"

  Ligj Nr. 88/ 2019 Pėr Buxhetin e Vitit 2020

  VENDIM Nr.186, datė 26.2.2020 “Pėr Caktimin e Njėsive Zbatuese pėr Rindėrtimin e Shtėpive Individuale”

  Vendim Nr.338, datė 23.4.2020 “Pėr disa Ndryshime nė Vendimin NR.186, Datė 26.2.2020”

  VKM nr.202, Datė.5.3.2020 “Pėr pėrdorimin e Fondit tė Rindėrtimit, miratuar nė Buxhetin e vitit 2020, pėr Financimin e Rindėrtimit tė Banesave Individuale”

  Vendim Nr.306 ,datė 15.4.2020 "Pėr disa Ndryshime nė Vendimin NR.202, datė 5.3.2020."

  Vendim Nr.336, datė 23.4.2020 "Pėr disa Ndryshime nė Vendimin NR.202, datė 5.3.2020”.

  VKM Nr. 374, datė 6.5.2020 Pėr Disa Ndryshime nė Vendimin Nr. 202, Datė 5.3.2020, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr Pėrdorimin e Fondit tė Rindėrtimit, Miratuar nė Buxhetin e Vitit 2020 Pėr Financimin e Rindėrtimit tė Banesave Individuale”, tė Ndryshuar.

  Vendim Nr.78, datė 31.1.2020 “Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 4 Dhe 8, Zona “5 Maji”,Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese ”.

  Vendim Nr.79, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 1, Zona Autotraktori , Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.80,datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 6, Zona Kombinat , Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.81, datė 31.1.2020 Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 11, Universiteti Bujqesor I Tiranes, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.82, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Baldushk, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.83, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Ndroq, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.84, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Pezė, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.85, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Vaqarr, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.86, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Zall-Herr, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Projekte Model per Rindertimin e Shtepive Individuale

  Projekti sanitar - Vila1+1

  Projekt MNZ - Vila 3+1

  Raporti Shtepi Individuale 3+1

  Projekti Arkitektonik

  Grafik Punimesh

  Relacion Arkitektonik

  Projekt Elektrik

  Impianti I Mbrojtjes Nga Zjarri

  Grafik Punimesh - 10.04.2020

  Relacion Teknik mbi Qendrueshmerine Konstruktive

  Rindertimi i shtepive individuale ne zonat e prekura nga termeti (Programi i Rindėrtimit)

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranė
  Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
  Objekti i Tenderit Rindertimi i shtepive individuale ne zonat e prekura nga termeti.
  Burimi i Financimit:Vėnė nė dispozicion nga fondi pėr rindėrtimin miratuar me Vendimin Nr. 202, datė 05.03.2020 “Pėr pėrdorimin e fondit tė rindėrtimit, miratuar nė buxhetin e vitit 2020, pėr financimin e rindėrtimit tė banesave individuale”. (Programi i Rindėrtimit)

  Objekti i marrėveshjes kuadėr pėrfshin rindėrtimin e shtėpive individuale sipas projekteve model (1 1, 1 2, 1 3) nė territorin e Bashkise Tiranė
  Nr. Reference REF-53871-03-11-2020
  Vlera / Fondi Limit 1 815 517 156,00
  Lloji i Kontratės Publike Punė Publike (Marrėveshje Kuadėr)
  Lloji i Procedurės E kufizuar, mbi kufirin e lartė monetar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit tė Tenderit 12-03-2020
  Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 23-03-2020
  Data e mbajtjes sė tenderit 23-03-2020
  Nr. i Operatorėve Konkurues
  Operatorė Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH
  Data e shpalljes sė fituesit
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH
  Data e lidhjes sė kontratės
  Kohėzgjatja e kontratės 24 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjė nga ofertat e paraqitura nuk pėrputhet me kriteret e pėrcaktuara nė dokumentet e tenderit.
  Shėnime Nė datė 12-03-2020 ėshtė shpallur nė sistemin elektronik tė APP-sė , tenderi me Objekt : “Rindertimi i shtepive individuale ne zonat e prekura nga tėrmeti”.

  Afati fillestar pėr dorėzimin e kėrkesės pėr pjesėmarrje ishte data 23-03-2020 vetėm 11 data afat.
  Shėnim i AIS: Nuk u respektua afati 20 ditor pėr dorėzimin e kėrkesės nga konkurrentėt e interesuar ( Neni 43 i Ligjit Nr. 9643 Pėr Prokurimin Publik”, i ndryshuar).
  Sipas njoftimit nė Buletinin Nr. 19 datė 14 Prill 2020, u bė anulimi i procedurės me arsyetimin: “Asnjė nga ofertat e paraqitura nuk pėrputhet me kriteret e pėrcaktuara nė dokumentet e tenderit”.  AIS ka monitoruar procedurat dhe ka njoftuar publikisht mbi konstatimet mbi shkeljet ligjore.

  • Newsletter 20 Mars 2020

  • Tender Programi i Rindėrtimit, Pjesa e Mbėshtetur nga Buxheti i Shtetit – Albanian Institute of Science, ( Publikuar ne 18/03/2020) .
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaēėm Nr.11 - Dt.12-03-2020
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės
  Anulimi i Tenderit Nr.19 - Dt.14-04-2020
  AKT NORMATIV Nr.9, datė 16.12.2019 "PĖR PĖRBALLIMIN E PASOJAVE TĖ FATKEQĖSISĖ NATYRORE"

  Ligj Nr. 97/2019 Pėr Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinė e Ligjit, Nr. 9, Datė 16.12.2019, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr Pėrballimin e Pasojave tė Fatkeqėsisė Natyrore”

  Ligj Nr. 88/ 2019 Pėr Buxhetin e Vitit 2020

  VENDIM Nr.186, datė 26.2.2020 “Pėr Caktimin e Njėsive Zbatuese pėr Rindėrtimin e Shtėpive Individuale”

  Vendim Nr.338, datė 23.4.2020 “Pėr disa Ndryshime nė Vendimin NR.186, Datė 26.2.2020”

  VKM nr.202, Datė.5.3.2020 “Pėr pėrdorimin e Fondit tė Rindėrtimit, miratuar nė Buxhetin e vitit 2020, pėr Financimin e Rindėrtimit tė Banesave Individuale”

  Vendim Nr.306 ,datė 15.4.2020 "Pėr disa Ndryshime nė Vendimin NR.202, datė 5.3.2020."

  Vendim Nr.336, datė 23.4.2020 "Pėr disa Ndryshime nė Vendimin NR.202, datė 5.3.2020”.

  Vendim Nr.78, datė 31.1.2020 “Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 4 Dhe 8, Zona “5 Maji”,Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese ”.

  Vendim Nr.79, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 1, Zona Autotraktori , Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.80,datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 6, Zona Kombinat , Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.81, datė 31.1.2020 Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative 11, Universiteti Bujqesor I Tiranes, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.82, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Baldushk, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.83, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Ndroq, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.84, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Pezė, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.85, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Vaqarr, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Vendim Nr.86, datė 31.1.2020 - Pėr Shpalljen e Zones Se Re Per Zhvillim Ne Njesite Administrative Zall-Herr, Bashkia Tirane, Dhe Caktimin e Bashkise Tirane Si Njesi Zbatuese”.

  Contract Notice

  Standard Documents

  Preventivi (1+1).

  Preventivi (2+1).

  Preventivi (3+1).

  Projekti (1+1).

  Projekti (2+1).

  Projekti (3+1).

  Specific Procurement Notice – Procurement of Works for :”Construction of individual houses in areas affected by the earthquake” - FINANCIAL TIMES notice.

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data