Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
8 2,189,442,452 8 2,189,442,452 1,706,070,765

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Loti 1: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët-materiale ndertimi lëndë e parë Faza II.” 187,500,000 Announced the Winner 164,720,200
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3. 375,000,000 Announced the Winner 249,389,616
Ndertim i unazës së qytetit bashkia Vau Dejës. 200,000,142 Signed the Contract 149,133,123
Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot – Kucove – Urë Vajgurore (Segmenti Degëzim Grekan – Dragot). 442,395,000 Signed the Contract 318,219,526
Ndertim i ujesjellesit Cerme – Terbuf – Sulzotaj. 387,000,000 Signed the Contract 371,236,432
Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . 485,833,310 Signed the Contract 346,777,116
Rikonstruksion fasadash, çatish, riveshje të mureve në qendër të Tamarës. 49,572,000 Signed the Contract 46,886,617
Ndërtimi urës së Lushës mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras. 62,142,000 Signed the Contract 59,708,135
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data