Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 2,001,942,452 10 2,001,942,452 2,316,420,153

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Minikonkursi Nr.22 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-67609-08-03-2020) - Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për zonen e re për zhvillim Vorë, Paketa C Objektet BN.2.01, BN.2.02, BN.2.03, BN.2.04, BN.2.05, BN.2.06, njësia administrative Vorë, Bashkia Vor.
Lidhur Kontrata 475,600,000
Minikonkursi Nr.9 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Rrëshen, Njësia Administrative Rrëshen, Bashkia Mirditë
Lidhur Kontrata 99,469,588
Minikonkursi Nr. 3 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54444-03-16-2020) - Rindërtimi i objektit “Kopshti “Halit Coka” dhe “Kopshti Lidhja e Prizrenit”, Kamëz
Lidhur Kontrata 200,000,000
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3. 375,000,000 Njoftuar Fituesi 249,389,616
Ndertim i unazës së qytetit bashkia Vau Dejës. 200,000,142 Lidhur Kontrata 149,133,123
Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot – Kucove – Urë Vajgurore (Segmenti Degëzim Grekan – Dragot). 442,395,000 Lidhur Kontrata 318,219,526
Ndertim i ujesjellesit Cerme – Terbuf – Sulzotaj. 387,000,000 Lidhur Kontrata 371,236,432
Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . 485,833,310 Lidhur Kontrata 346,777,116
Rikonstruksion fasadash, çatish, riveshje të mureve në qendër të Tamarës. 49,572,000 Lidhur Kontrata 46,886,617
Ndërtimi urës së Lushës mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras. 62,142,000 Lidhur Kontrata 59,708,135
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data