Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 “Besta” shpk & “Llazo” shpk 4 89,551,407 4 89,551,407 122,551,012

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Roskovec Ndërhyrje për sigurinë e rezervuarit të Ngjeqarit 76,728,812 Signed the Contract “Besta” shpk & “Llazo” shpk 43,031,579.00
Local Unit Roskovec "Adaptimi i objektit të ish-tualeteve në kopështë dhe çerdhe". 12,822,595 Announced the Winner “Besta” shpk & “Llazo” shpk 9,347,790.00
Local Unit Tiranë Objekti i minikonkursit: “Ndërtim kopësht & çerdhe dhe Qendër Shëndetësore-Ndroq”(Programi i Rindertimit) Signed the Contract “Besta” shpk & “Llazo” shpk 44,509,455.00
Local Unit Tiranë Objekti i minikonkursit: “Ndërtim godine për shërbime komunitare – Zall Herr”(Programi i Rindertimit) Signed the Contract “Besta” shpk & “Llazo” shpk 25,662,188.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data