Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
9 JUNIK SHPK 22 1,084,145,949 21 1,042,886,028 969,620,267

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Pukë Rinovimi i palestres se Shkolles Migjeni Puke 4,204,237 Signed the Contract JUNIK SHPK 3,464,833.00
Local Unit Lezhë “Riforcimi dhe Rikonstruksioni i Biblotekes "Gjergj Fishta" dhe Pallatit te Kultures "Dede Ndue Lazri", ne Bashkine Lezhe”.(Programi i Rindertimit) 241,578,098 Signed the Contract JUNIK SHPK 236,725,554.00
Local Unit Kamëz Ndertim Rruget Hasan Zylfia ( Trotuare ), Rruga Sali Vranishti ( Trotuare ) 25,009,513 Signed the Contract JUNIK SHPK 24,959,550.00
Local Unit Lezhë Sherbimi i pritjes akomodimit, transportit dhe hotelerise per te ftuarit e Festës së 2 Marsit Beslidhjes së Lezhës Signed the Contract JUNIK SHPK 790,000
Local Unit Vau i Dejës Rikonstruksion Shtese e shkolles së Bashkuar, Hajmel-Vau Dejes 74,996,610 Signed the Contract JUNIK SHPK 70,204,792.00
Local Unit Lezhë Blerje banaqe per zyrat e sherbimit ndaj klientit Signed the Contract JUNIK SHPK 339,000.00
Local Unit Fushë-Arrëz Rikonstruksione ne vepra vaditese ne Njesite Administrative te Bashkise Fushe-Arrez 3,333,324 Re-Proclaimed and Signed the Contract JUNIK SHPK 3,326,505.00
Local Unit Shkodër Studim_Projektim" Rikonstruksion Shkolla Oso Kuka Faza e II viti 2017 184,406 Signed the Contract JUNIK SHPK 99,000
Local Unit Malësi e Madhe Rikonstruksion shkollash 41,259,921 Cancelled Procurement JUNIK SHPK 35,063,095.00
Local Unit Mirditë Rikonstruksion i rrugës Klos - Xhuxhe - Margjeqaj, Bashkia Mirditë 1,248,354 Signed the Contract JUNIK SHPK 1,246,854.00
Local Unit Pukë Rehabilitim i Rrjetit Ujitës të Ujëmbledhësit Kukaj, Dega Luf 25,828,429 Signed the Contract JUNIK SHPK 25,333,350.00
Local Unit Fushë-Arrëz Ndërtim I rrjetit të shpërndarjes së ujit të pijshem dhe të restaurimit të depove ekzistuese në bashkinë Fushë -Arrëz 62,366,257 Signed the Contract JUNIK SHPK 61,742,594.00
Local Unit Korçë Multifunctional and Services Center - Financed by the State Budget and the Municipality of Korca 382,094,000 Signed the Contract JUNIK SHPK 324,767,681.00
Local Unit Mirditë Reconstruction of Klos - Konaj road, Mirdita Municipality - Funded from Mirdita Municipality Budget 2,058,330 Re-Proclaimed and Signed the Contract JUNIK SHPK 2,017,126.00
Local Unit Vau i Dejës Reconstruction and systemizing of the Municipality building environments, Phase II - Financed from Municipality transfers and income 15,347,800 Signed the Contract JUNIK SHPK 13,660,615.00
Local Unit Vau i Dejës Requalification of the city center, Phase I. The Limit Fund is ALL 104 166 678 out of which ALL 52 083 339 shall be funded for 2016 - Financed from the Regional Development Fund 104,167,000 Signed the Contract JUNIK SHPK 103,928,754.00
Local Unit Vau i Dejës Building of Dom Martin Trushi 9-Year- School in Stajka, Bushat Commune. - Funded from the Regional Development Fund 60,110,500 Signed the Contract JUNIK SHPK 59,503,573.00
Local Unit Pukë Investments in facades, sidewalks and lighting, Luf Reconstruction Center - Municipal Budget 14,166,700 Re-Proclaimed and Announced the Winner JUNIK SHPK 12,671,689.00
Local Unit Vau i Dejës Reconstruction of the building of Vau Deja Municipality, arrangement and greenery of Vau Deja Municipality yard and physical infrastructure and furnishing of new offices (Z1N) 15,838,600 Re-Proclaimed and Signed the Contract JUNIK SHPK 15,347,990.00
Local Unit Lezhë Building social houses for eight families of Roma community 3,815,200 Signed the Contract JUNIK SHPK 3,515,208.00
Local Unit Vau i Dejës Construction of pavements in Rranxa and Bushat villages 1,833,330 Signed the Contract JUNIK SHPK 1,279,674.00
Local Unit Vau i Dejës Building of Prek Cali 9 Year school roof 4,705,340 Signed the Contract JUNIK SHPK 4,695,925.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data