Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 12,468,367 3 4,651,807 4,078,725

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Kolaudimi i punimeve për objektet e financuar nga buxheti i shtetit. 7,816,560 Njoftuar Fituesi
Mbikqyrje e punimeve për rehabilitimin e gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohshme të segmentit rrugor Lushnje – Berat, Lot II dhe Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone . 1,514,663 Lidhur Kontrata 1,232,210
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat , Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë dhe Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër . 968,144 Lidhur Kontrata 789,515
Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve në objektin Lidhja e rrugës Transballkanike me superstradën Fier – Lushnje. 2,169,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate 2,057,000
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data