Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 12,468,367 3 4,651,807 4,078,725

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Kolaudimi i punimeve për objektet e financuar nga buxheti i shtetit. 7,816,560 Announced the Winner
Mbikqyrje e punimeve për rehabilitimin e gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohshme të segmentit rrugor Lushnje – Berat, Lot II dhe Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone . 1,514,663 Signed the Contract 1,232,210
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat , Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë dhe Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër . 968,144 Signed the Contract 789,515
Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve në objektin Lidhja e rrugës Transballkanike me superstradën Fier – Lushnje. 2,169,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract 2,057,000
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data