Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
765 104,167,553,403 557 65,321,396,253 87,964,725,276

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Ndërhyrje për ngritjen e modeleve të qëndrueshme SMECO në fshatra me potencial zhvillimi: Sistemimi dhe mbrojtja e argjinaturës veriore të lagunës së Karavastasë prej erozionit 144,166,666 Shpallur Procedura
Ndërhyrje në muze dhe objekte monumente kulture, rivitalizimi i qendrës së artit Vace Zela 176,101,389 Njoftuar Fituesi 121,177,555
Transformimi Urban ne Hapesira Publike Kryesore Rajoni 2” Projekt Zbatimi “Bulevardi i Dibres 225,000,000 Shpallur Procedura
Digjitalizimi i informacionit Arkivor dhe Vënia ne dispozicion për akses. 83,333,333 Shpallur Procedura
“Rivitalizimi i parqeve natyrore nëpërmjet sigurimit të elementeve të mobilimit urban dhe shtimit të aktiviteteve të rekreacionit rajoni 2”, “Ndërtimi i amfiteatrit, fushave sportive, këndit të lojrave dhe shkallareve panoramike në liqenin e Paskuqanit” 230,446,908 Shpallur Procedura
Plani i Detyruar Vendor i kompleksit rezidencial dhe sportiv të lagjes së kompleksit sportiv “Flamurtari”, përfshirë rizhvillimin e stadiumit të futbollit “Flamurtari”, rindërtimin/konceptimin e pishinës dhe Pallatit të Sportit, Vlorë. 36,169,737 Njoftuar Fituesi 31,169,737
Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II 208,333,221 Shpallur Procedura
Construction of By Pass No.1 Vlore – Orikum Road Shpallur Procedura
Reconstruction for municipality infrastructure junction from Sine village to the entrance of Arras – Fushe Lure road Shpallur Procedura
Plani i Detyruar Vendor i Kompleksit sportiv “Skënderbeu”, përfshirë rizhvillimin e Stadiumit të Futbollit “Skenderbeu” dhe zhvillimin e zonës multifunksionale bashkëlidhur kompleksit, Korcë 33,837,107 Lidhur Kontrata 33,837,000
Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 2 “Kompleksi i Dijes, Korçë 474,325,344 Lidhur Kontrata 337,313,081
Improvement of Tourism Statistics and Electronic System of Tourism Statistics Njoftuar Fituesi
Construction of the road Pogradec – Tushemisht – Dogane, Lot 2 Njoftuar Fituesi
Transformimi urban në hapësira publike kryesore - Faza II: Ndërhyrje në Hyrje të Shkodrës dhe Rikualifikimi i Bregut Perëndimor të Liqenit të Shkodrës (Faza–I) 500,575,038 Lidhur Kontrata 399,295,971
Masterplanit i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës 36,807,294 Rishpallje me Lidhje Kontrate 36,807,294
Studime, analiza, Masterplane. (Produkt). Mbështetje me ekspertizë për bashkitë për regjistrimin fillestar / përmirësimin e regjistrit të pasurive të paluajtshme në territorin e fshatrave me potencial turistik 81,666,612 Rishpallje me Njoftim Fituesi 65,893,000
Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II 208,333,221 Anuluar Procedura 159,327,500
Prequalification for Consulting Services for Integrated Regional Development Programme – Implementation Consultant (Retender) Rishpallur Prokurimi
Loti 4: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët - materiale mobilim urban lëndë e parë Faza II 104,166,667 Njoftuar Fituesi 85,401,900
Loti 2: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët -materiale elektrike lëndë e parë Faza II 166,666,667 Njoftuar Fituesi 82,010,400
Loti 1: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët-materiale ndertimi lëndë e parë Faza II.” 187,500,000 Njoftuar Fituesi 164,720,200
Loti 3: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët - materiale ujësjellës kanalizime lëndë e parë Faza II 83,333,333 Njoftuar Fituesi 69,146,950
Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II 500,000,000 Njoftuar Fituesi
Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e strukturave mbrojtëse, veprave të artit etj, Rajoni 1&2, 3&4” 8,145,000 Njoftuar Fituesi 6,930,000
Minikonkurs 1-Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Minikonkurs 2-Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Minikonkurs 3-Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II
Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Minikonkurs 4 Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Inkubator i biznesit në Mikpritje dhe Turizëm në Korçë” dhe Ndërhyrje jetëzuese për transformimin e vlerave të braktisura në mundësi zhvillimi rajonal dhe vendor 2,494,000 Njoftuar Fituesi 2,244,600
Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e shtresave asfaltike”, Faza III, Rajoni 1&2, 3&4” 7,750,291 Njoftuar Fituesi 6,920,924

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data