Open Procurement Albania

Rikualifikim i Parkut Industrial Kuçove.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikim i Parkut Industrial Kuçove.
Fondi limit 180.382.176 (njëqind e tetëdhjetë milion e treqind e tetëdhjetë e dy mijë e njëqind e shtatëdhjetë e gjashtë) lekë pa tvsh. Fondi i akorduar për vitin 2018 është 36.076.435 lekë pa tvsh. Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Nr. Reference REF-90406-10-18-2018
Kodi CPV
45000000-7 Construction work.
Vlera / Fondi Limit 180,382,176
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-10-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 19-10-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 19-11-2018
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues BEAN SHPK
B 93 SHPK & RIVIERA SHPK
BESTA SHPK & ED KONSTRUKSION SHPK
G.P.G. COMPANY SHPK
4 AM SHPK
AURORA KONSTRUKSION SHPK & BE IS SHPK
ARIFAJ SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
KTHELLA SHPK
KUPA SHPK & LIQENI VII SHPK
SALILLARI SHPK SHPK
MELA SHPK & ALBSHPRES SHPK
SHANSI INVEST SHPK & LALA SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BESTA -
 • ED KONSTRUKSION -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 127,371,394
  Data e shpalljes se fituesit 17-12-2018
  Data e lidhjes se kontrates 18-12-2018
  Vlera e Kontrates me TVSH 152,845,673
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s'kualifikuar:

  1. Operatori Ekonomik Bean SHPK pasi:
  • Nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri, pasi nuk ka paraqitur vërtetimin përkatës.
  • Nuk plotëson kërkesën 2.3.1 për kualifikim lidhur me punët e ngjashme, pasi për dy punët e deklaruara nuk ka paraqitur faturat tatimore ne përputhje me kërkesën për kualifikim.
  • Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me numrin e te punësuarve, pasi nuk ka paraqitur vërtetimin e kërkuar të lëshuar nga Administrata Tatimore.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike B 93 SHPK (60%) dhe Riviera SHPK (40%) pasi:
  • Shoqëria Riviera SHPK nuk plotëson kërkesën 2.2.2 për kualifikim ku citohet: Operatori Ekonomik duhet te ketë një aktivitet pozitiv (te mos ketë dale me humbje) te qëndrueshëm gjate tre viteve 2015, 2016 dhe 2017. Për te vërtetuar plotësimin e këtij kushti Operatori Ekonomik duhet te paraqesë kopje të bilanceve të këtyre tre viteve, të paraqitur pranë autoritetit përkatëse, te shoqëruara nga akt ekspertiza e kryer nga Eksperti kontabël i autorizuar pasi është me humbje ne vitin 2017 ne shumen 12.749.241 leke.
  • Shoqëria B 93 SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me stafin inxhinierik, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për punësimin e një inxhinieri elektrik te pa angazhuar.

  3. Operatori Ekonomik Kevin Construksion SHPK pasi:
  Nuk ka paraqitur dokumentacion për kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.42 - Dt.22-10-2018
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data