Open Procurement Albania

Ndertimi i pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III.
Fondi limit: 155.703.178 (njëqind e pesëdhjetë e pesë milion e shtatëqind e tre mijë e njëqind e shtatëdhjetë e tetë) lekë pa tvsh. Fondi i akorduar për vitin 2018 është 31.140.700 lekë pa tvsh. Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Nr. Reference REF-94803-11-20-2018
Kodi CPV
45000000-7 Construction work.
Vlera / Fondi Limit 155,703,178
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-11-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 21-11-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-12-2018
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues FLED SHPK & SHKELQIMI 07 SHPK & GRAND KONSTRUKSION M SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
BLERIMI SHPK & BAJRAMI N SHPK
KACDEDJA SHPK & AGRI CONSTRUCTION SHPK
EURONDERTIM 2000 SHPK
LIQENI VII SHPK & KUPA SHPK
KTHELLA SHPK
CURRI SHPK
ISOBAR CONSTRUCTION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VELLEZERIT HYSA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 101,503,501
  Data e shpalljes se fituesit 04-03-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ne daten 16.01.2019 paraqiti ankim shoqeria Kevin Konstruksion shpk.
  Ankimit ju kthye pergjigje ne daten 17.01.2019 duke e refuzuar ate.
  Ne daten 25.01.2019 operatori ekonomik Kevin Konstruksion sh.p.k paraqiti ankim prane Komisionit te Prokurimit Publik. Autoriteti Kontraktor me shkresen nr.63/1, date 30.01.2019, dorezoi prane K.P.P informacionin e kerkuar ne lidhje me kete procedure prokurimi.
  Komisioni i Prokurimit Publik, me Vendimin nr. 126 prot., date 25.01.2019, vendosi te mos pranoje ankimin e paraqitur nga operatori ekonomik Kevin Konstruksion sh.p.k, dhe lejimin nga ana e Autoritetit Kontraktor per vijimin me hapat e metejshme te procedures.

  Jane skualifikuar:

  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Fled SHPK (43%), Grand Konstruksion SHPK (37%) dhe Shkelqimi 07 SHPK (20%) :
  • Shoqeria Fled SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.1 per kualifikim lidhur me punet e ngjashme.

  2. Operatori Ekonomik Kevin Construksion SHPK :
  • Shoqeria Kevin Construksion SHPK nuk ploteson kerkesen 2.2.3 per kualifikim lidhur me detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, pasi referuar puneve te ngjashme te deklaruara ka kryer aktivitet ne Kukes ne objektin Rruga Borje – kufi me Kosovën dhe nuk ka paguar detyrimet vendore.
  • Shoqeria Kevin Construksion SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.1 per kualifikim lidhur me punet e ngjashme .

  3. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Blerimi SHPK (19%) dhe Bajrami N SHPK (81%) :
  • Shoqeria Blerimi SHPK nuk ploteson kerkesen 2.2.3 per kualifikim lidhur me detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, pasi referuar puneve ne proces te deklaruara ne nje procedure tjeter te zhvilluar ne FSHZH ( Rivitalizimi urban i bulevardit Maliq - Drithas ), gjate vitit 2018 ka kryer aktivitet ne Vaun e Dejes ne objektin Rehabilitimi i galerive te drenazhit dhe thellesise brenda nderteses se centralit, sistemit te ndricimit dhe shkalleve ne HEC Vau i Dejes dhe nuk ka paguar detyrimet vendore.

  4. Operatori Ekonomik Isobar Construction SHPK :
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion per kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Specifikime Teknike
  Vendim i Komisionit te Prokurimit Publik (KPP
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.05 - Dt.04-02-2019
  Nr.10 - Dt.11-03-2019
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  FORMULARI I NJOFTIMIT TE FITUESIT - Data : 04.03.2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data