Open Procurement Albania

Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.3: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rruga Qendër Gosë – Hekurudha – Gosë e Madhe, Bashkia Rrogozhinë .

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Fondin Shqiptar të Zhvillimit ( Autoritet Prokurues) dhe me Bashkimin e operatoreve ekonomikë DERBI-E & G B Civil Engineering , me Objekt: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rruga Qendër Gosë – Hekurudha – Gosë e Madhe, Bashkia Rrogozhinë . e lidhur në datë 17-09-2018 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës 03-07-2018 me nr. REF: 77419-07-02-2018.
Nr. Reference REF-77419-07-02-2018
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 608,870
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 03-07-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 03-07-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 02-08-2018
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues A&E Engineering SHPK &D&C Partners SHPK &M.A.K. Studio SHPK
Infratech SHPK & G&K SHPK & Archimade SHPK
Transport Highway Consulting SHPK &&Erald-G SHPK & HMK Consulting SHPK
Derbi E SHPK & GB Civil Engineering SHPK
Archispace SHPK & Tower SHPK & 6D-Plan SHPK
Geosat Group SHPK & Instituti i Konsulences ne Ndertim SHPK & Imes D SHPK
Studio Rebus SHPK &Taulant SHPK & 47 EK 79 & Iliriada PKS SHPK
Klodioda SHPK & Sphaera SHPK
Infra Konsult SHPK & Dricons SHPK & Dea Studio SHPK & Angerba SHPK
Ilyrian Consulting Engineers SHPK & Nord Comat SHPK
Gjeokonsult & Co SHPK & A. Sh. Engineering SHPK
He & Sk 11 SHPK & Invictus SHPK & G&L SHPK & Edifat SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DERBI-E -
 • G B Civil Engineering -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 10-09-2018
  Data e lidhjes se kontrates 17-09-2018
  Vlera e Kontrates me TVSH 621,000
  Kohezgjatja e Kontrates 3 vite
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.27 - Dt.09-07-2018
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.37 - Dt.17-09-2018
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.04 - Dt.28-01-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data