Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i godinave të konvikteve të studentëve në qytetet Shkodër (godina nr.2), Vlorë (konvikti i vajzave) Korçë (godina nr.1).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Shkoder-Vlore-Korce
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i godinave të konvikteve të studentëve në qytetet Shkodër (godina nr.2), Vlorë (konvikti i vajzave) Korçë (godina nr.1).
Nr. Reference REF-26485-06-13-2019
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 245,039,761
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-06-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-06-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2019
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues ARKONSTUDIO shpk & SHPRESA
2T shpk & ALKO-IMPEX General Construction
AURORA KONSTRUKSION shpk & S.AG shpk & SENKA
GJIKURIA
SALILLARI
4 A-M shpk & ED Konstrukstion
FUSHA
DELIA IMPEX
ELDA VI
BAHAS shpk & HASTOÇI
rifaj shpk & Denis 05 shpk & Lala
Company Riviera 2008 & Agri Konstruksion & Kacdedja
CURRI shpk dhe Xhengo
NIKA shpk KTHELLA shpk & MICULI
GI KONS shpk & BE-IS
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DION-AL SHPK -
 • ARKONSTUDIO  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 172,000,000
  Data e shpalljes se fituesit 21-08-2019
  Data e lidhjes se kontrates 27-08-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 206,400,000
  Kohezgjatja e Kontrates 4 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesë; Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë CURRI shpk dhe Xhengo shpk, ka marrë përgjigje më datë 07.8.2019; Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë NIKA shpk KTHELLA shpk & MICULI shpk ka marrë përgjigje më datë 06.8.2019; Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë Progeen shpk dhe Everest shpk kanë marrë përgjigje më datë 07.8.2019.
  Me vendim të KPP 554/2019, datë 20.8.2019 është vendosur mospranimi i ankimit të Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë CURRI shpk dhe Xhengo shpk.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. DELIA IMPEX Shpk,
  Ne dokumentet e hedhura ne sistem ka vetëm vertetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të energjisë elektrike dhe asnjë dokument tjetër.

  2. ELDA VI Shpk:
  Operatori ekonomik nuk ka hedhur ne sistem asnje nga dokumentet e kerkuara ne DST.

  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomik AGI KONS shpk & BE-IS
  Nuk plotëson kërkesat për kapacitetin teknik.

  4. Bashkimin e Operatorëve Ekonomik BAHAS shpk & HASTOÇI shpk:
  Nuk plotëson kërkesat për kapacitetin teknik.

  5. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë Arifaj shpk & Denis 05 shpk & Lala shpk:
  Nuk plotëson kriteret teknike.

  6. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Company Riviera 2008 & Agri Konstruksion & Kacdedja:
  Nuk plotëson kërkesat për kapacitetin teknik.

  7. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë Progeen shpk dhe Everest shpk:
  Nuk plotëson kërkesat për kapacitetin teknik.

  8. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë CURRI shpk dhe Xhengo shpk:
  Nuk plotëson kërkesat për kapacitetin teknik.

  9. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë NIKA shpk KTHELLA shpk & MICULI shpk:
  Nuk plotëson kërkesat për kapacitetin teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Vendim i Komisionit te Prokurimit Publik (KPP
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.34 - Dt.26-08-2019
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.35 - Dt.02-09-2019
  Projekt Zbatimi per Rikonstruksionin e godinave te studenteve per qytetin Vlore (godina e femrave).

  Projekt Zbatimi per Rikonstruksionin e godinave te studenteve per qytetin Korce (Godina nr.1).

  Rikonstruksioni i godinave te studenëve - projekt zbatim (Shkoder).

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data