Open Procurement Albania

Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlore
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli.
Nr. Reference REF-33285-08-09-2019
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 458,286,819
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-09-2019
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Curri & “Xhengo
Fusha
Gjikuria
Salillari
Gener 2
Be-IS ENERGY &“Vëllezerit Hysa F B
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 385,173,305
  Data e shpalljes se fituesit 31-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesë bashkimi i operatorëve “CURRI” sh.p.k dhe“XHENGO” sh.p.k”, më datë 27.9.2019, ka marrë përgjigje më datë 03.10.2019. Me vendim të KPP-së nr.685/2019, datë 30.10.2019 është vendosur mospranimi i ankimit të BOE “CURRI” sh.p.k dhe“XHENGO” sh.p.k.

  Janë s’kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Curri” shpk & “Xhengo” shpk. • Operatori në bashkim “Curri” sh.p.k, nuk përmbush kriterin në pikën 2.3.1 “Përvojë të suksesshme për kontrata të ngjashme”. • Operatori në bashkim “Xhengo” sh.p.k, nuk përmbush kriterin e licencave në pikën 2.3.4, nuk ka paraqitur licencën që kërkohet në këtë kriter për punimet që ka marrë përsipër.

  2. “Gjikuria” sh.p.k, • Nuk përmbush kriterin në pikën 2.3.1 “Përvojë të suksesshme për kontrata të ngjashme. Punët e prezantuara nga operatori ekonomik, nuk përmbushin vlerën e cila kërkohet në kriter.

  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Be-IS” sh.p.k & “Vëllezerit Hysa F B” sh.p.k & “2T” sh.p.k. • Operatori në bashkim “Be-IS” sh.p.k nuk përmbush kriterin në pikën 2.3.1 të punimeve të ngjashme, pasi punët e prezantuara, nuk përmbushin vlerën e cila kërkohet në kriter. • Operatori Ekonomik “Vëllezerit Hysa” sh.p.k, nuk plotëson kriterin në pikën 2.3.1, për punë të ngjashme, pasi punët e prezantuara, nuk e përmbushin kriterin e vlerës. • Operatori ekonomik “2T sh.p.k nuk permbush kriterin në pikën 2.3.1 të punimeve të ngjashme.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Vendim i Komisionit te Prokurimit Publik (KPP
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  RELACION TEKNIK - SISTEMI ELEKTRIK

  RAPORTI HIDROLOGJIK

  RAPORTI TEKNIK I ARKITEKTURES

  RAPORTI GJEOLOGJIK

  RAPORT SIZMIK

  RAPORT TEKNIK STRUKTURA

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data