Open Procurement Albania

Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Durres-Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij.

Objekti i kontratës /marrëveshjes kuadër Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij . Objekti i kontratës përfshin këto projekte; Ndërtimi i rruges lidhëse rruga e Dibrës - Kongresi i Manastirit ,
Rehabilitimi i aksit rrugor Dëshmoret, Rehabilitimi i rrugës Egnatia ,
Ndërtim Sistemim Asfaltim i rrugës Grekan-Shelgu-Gjyrale .
Nr. Reference REF-33627-08-15-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 454,015,711
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2019
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues Ed Construksion sh.p.k & GPG Company sh.p.k & Shendelli
Vëllezërit Hysa sh.p.k & Arifaj sh.p.k & Denis 05 sh.p.k
BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k & 2T
4-AM sh.p.k. & Bonus
Alba Construksion" sh.p.k &"Curri
Al asfalt sh.p.k Konus Konstruksion sh.p.k & Liqeni i VII sh.p.k Ndregjoni & Kupa
Fusha
Shansi Invest sh.p.k T & Jody Company sh.p.k & Everest
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio sh.p.k & Sireta 2F
Gener 2
Geci sh.p.k & Florida
Salillari
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARIFAJ -
 • VELLEZERIT HYSA -
 • DENIS-05 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 294,278,397
  Data e shpalljes se fituesit 15-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates 22-10-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 353,134,076
  Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit:

  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Ed Construksion” sh.p.k & “GPG” Company sh.p.k, & “Shendell” sh.p.k, :
  Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Rivitalizimi urban i zonave me potencial te larte turistik ne Rajoni 3 dhe 4” dhe nuk ploteson në këtë procedurë në mënyrë kumulative (shumatore) kriteret e percaktuara për makinerite, numrin e punonjësve, stafin teknik, etj.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “BE-IS” sh.p.k & “Ergi” sh.p.k &” 2T” sh.p.k, :
  Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4” dhe nuk ploteson në këtë procedurë në mënyrë kumulative (shumatore) kriteret e percaktuara për makinerite, numrin e punonjësve, stafin teknik, etj.

  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “4-AM” sh.p.k. & “Bonus” sh.p.k:
  Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Rivitalizimi urban i zonave me potencial të lartë turistik në Rajonin 3 dhe 4” dhe nuk ploteson në këtë procedurë në mënyrë kumulative (shumatore) kriteret e percaktuara për makinerite, numrin e punonjësve, stafin teknik, etj.

  4. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Shansi Invest ” sh.p.k & “ Jody Company” sh.p.k & “Everest” sh.p.k :
  Operatori ekonomik ne bashkim “Everest”, nuk plotëson kriterin e vecante në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme dhe nuk ka paraqitur punime te ngjashme ne vleren e kerkuar. Kontratat e tjera te paraqitura jane me punime në linja elektrike, kabina elektrike, të cilat nuk mund te merren në konsiderate si kontrata të ngjashme.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.45 - Dt.11-11-2019
  RELACION-TEKNIK -Rehabilitim rruga “Egnatia” Loti II

  RELACION-TEKNIK -RRUGA GREKAN-SHELGU-GJYRALE NJESIA ADMINISTRATIVE GREKAN BASHKIA BELSH

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data