Open Procurement Albania

Reconstruction of the road Gusmar – Kuc .
Rikonstruksion i rrugës "Gusmar – Kuc".

Qarkun Vlore-Gjirokaster
Kredia Nr IBRD loan 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga Banka Botërore
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Reconstruction of the road Gusmar – Kuc .
Rikonstruksion i rrugës "Gusmar – Kuc".
Nr. Reference RLRCP/1/1.4/2019
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 05-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 20-09-2019
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Salillari
Rawafed Al-Torok Contracting Est
Avtomagistrali-Tcherno More JCS-Shumen
Alb-Star
Gjoka Konstruksion
INC spa
Gener 2
Vellezerit Hysa shpk & Ricciardello Construzioni srl
Tekar Teknik Arastirma Ticaret Limited Sirketi
GI.MA.CO. Costruzioni srl
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Rawafed AL-Torok Ndërmarrje Kontraktuese-Dega e Shqiperise -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4,817,034 USD
  Data e shpalljes se fituesit 06-12-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa The Bidders whose Bids were rejected and the reasons therefor:

  1) JV “Vellezerit Hysa” shpk & “Ricciardello Construzioni” srl:
  ITB 18, ITB 19 Bid Security – The criterion is not fulfilled. The bidder has not submitted a Bid Security.

  2) “Tekar Teknik Arastirma Ticaret Limited Sirketi”:
  ITB 11 …The documents shall be submitted in the acceptable form for the Albanian institutions. (notarized/legalized/apostille, etc.) – The criterion is not fulfilled.
  Except company registration document, the documents are not submitted in the acceptable form as stated in procurement documents – notarized/legalized/apostille, etc.

  3) “GI.MA.CO. Costruzioni” srl.
  ITB 11 …The documents shall be submitted in the acceptable form for the Albanian institutions (notarized/legalized/apostille, etc.) – The criterion is not fulfilled.
  The documents are not submitted in the acceptable form as stated in procurement documents – notarized/legalized/apostille, etc.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime The Project consists of the construction of the road segment Kuc – Gusmar. The alignment of the Gusmar-Kuç road lies in the southwestern part of Albania, in the Kurvelesh area of Vlora district. It links one after another the villages from Progonat, Gusmar, Kuc.
  The road segment begins at the exit of the village of Kuc (in the area called Buronjat) and continues along the Kuci River, Habilaj River and Kasemi River.
  The road segment between Kuci and Gusmar is a summer (seasonal) roadway, accessible only by high vehicles, and passing through most of the Kuci River bed.
  The road continues along the streams then start increasing levels to get to the village of Gusmare.
  The Site is located at Vlora and Tepelena municipalities.

  Bidding will be conducted through international competitive procurement using Request for Bids (RFB), Small Works (Two-Envelope Bidding Process) as specified in the World Bank’s Procurement Regulations for IPF Borrowers July 2016 ( Procurement Regulations ), and is open to all eligible Bidders as defined in the Procurement Regulations.
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Njoftim për Shpallje Tenderi Nderkombetar

  Njoftim për Shpallje Fituesi Tenderi Nderkombetar

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data