Open Procurement Albania

Loti V - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4 .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlore-Gjirokaster
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti V - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4 .
Nr. Reference REF-33840-08-19-2019
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 6,857,179
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 20-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 19-09-2019
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues A & E Engineering SHPK
Infratech SHPK & Arkimade SHPK
Derbi-E SHPK & Tower SHPK & Studio Service KS-A SHPK
Instituti Dekliada-Alb SHPK & C.C.E Group SHPK
Mes –D SHPK & Instituti i Konsulences në Ndërtim SHPK
Illyrian Consulting Engineers SHPK & Energy Plus Albania SHPK
Infra-Plan SHPK
Taulant SHPK & Ave Consulting SHPK
Arabel Studio SHPK & HMK - Consulting SHPK
Civil Cons SHPK & "Nord Comat SHPK & "MCE SHPK
Geosat Group SHPK
HE-SK SHPK & 6D-Plan SHPK & G&L Construction SHPK
Archispace SHPK & Gjeokonsult & Co SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK -
 • A V E CONSULTING -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5,990,270
  Data e shpalljes se fituesit 28-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates 05-11-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 7,188,324
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesë; “INFRA PLAN” shpk, ka marrë përgjigje më datë 15.10.2019.

  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “A & E Engineering” sh.p.k K72113010E pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “ Infratech” sh.p.k., NUSI K91628001D & “Arkimade” sh.p.k., L01906030A pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Derbi-E” sh.p.k, K77916947A & “Tower” L21717003H & “Studio Service KS-A” sh.p.k., L71305518R pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  4. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Instituti Dekliada-Alb”, K71606006A & “C.C.E Group” L11807013M, pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  5. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Mes – D” sh.p.k K82430006C & “Instituti i Konsulences në Ndërtim” sh.p.k K71828007J, pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  6. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Illyrian Consulting Engineers” sh.p.k., K61814023M & “Energy Plus Albania” sh.p.k., L41407002L pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  7. Operatori Ekonomikë “Infra-Plan” sh.p.k K62225011E, pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  8. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Arabel Studio” sh.p.k L51812001S & “HMK - Consulting” sh.p.k., NUSI L57129604Q, pasi nuk plotëson kriterin në pikën 2 “kriteret e vecanta” shkronja e), nuk ka dorëzuar vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjise.

  9. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Civil Cons" L81315015O & "Nord Comat" L08501501Q & "MCE”sh.p.k., L72203065K, pasi nuk plotëson kriterin 2.3.2 Stafi kryesor e mbeshtetes, punonjesit, çertefikimet, shkronja c dhe d). stafi inxhinierik dhe ekspertet janë të angazhuar në Lotin I ku është shpallur fitues.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.34 - Dt.26-08-2019
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.45 - Dt.11-11-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data