Open Procurement Albania

Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit

Qarkun Korce
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference REF-63365-06-30-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 43,691,031
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-07-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 01-07-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 31-07-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. Vëllezërit Hysa sh.p.k
2. SMO Union sh.p.k & Blerimi sh.p.k
3. K.M.K sh.p.k & 2N sh.p.k
4. Bajrami - N sh.p.k & Meteo sh.p.k
5. Pe-Vla-Ku sh.p.k & Biba - X sh.p.k
6. Modeste sh.p.k & Viante Konstruksion sh.p.k
7. RSM Company sh.p.k & Xhast sh.p.k
8. Bean sh.p.k
9. Leon Konstruksion sh.p.k
10. Denis 05 sh.p.k & Eral Company sh.p.k
11. REJ sh.p.k & Gjikuria sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VELLEZERIT HYSA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 28,016,387
  Data e shpalljes se fituesit 08-09-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa Nuk ka Operatorë të skualifikuar për këtë procedurë prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini Nr. 66 datë 08 Shtator 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  PROJEKT ZBATIM

  Grafiku i Punimeve

  RAPORT PARAPRAK I VLERESIMIT TE NDIKIMIT NE MJEDIS

  RAPORT MBI KUSHTET GJEOTEKNIKE DHE GJEOLOGJIKE TE NJE ZONE ME RRESHQITJE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data