Open Procurement Albania

Rikualifikim Urban i Unazës së Re Berat

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikim Urban i Unazës së Re Berat.
Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 200,000,000 lekë pa tvsh. Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-68688-08-13-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 666,656,386
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. Arifaj sh.p.k , Denis -05 sh.p.k Xhast sh.p.k
2. Sireta sh.p.k & Euro Alb sh.p.k & Agri Construksion sh.p.k,
3. Vellezerit Hysa sh.p.k,
4. G.P.G. Company sh.p.k,
5. Hastoçi sh.p.k & Be-IS sh.p.k
6. Curri sh.p.k & Xhengo sh.p.k
7. Alb Building sh.p.k
8. Agi Kons sh.p.k
9. 2 T sh.p.k,
10. Besta sh.p.k, & T T Beton sh.p.k & Alba Konstruksion sh.p.k
11. Pe - Vla – Ku sh.p.k
12. Gener 2 sh.p.k,
13. S.M.O. Union sh.p.k, & Shkëlqimi 07 sh.p.k & Grand Konstruksion sh.p.k & Fled sh.p.k
14. K-AAV sh.p.k,
15. Bonus sh.p. k
16. Senka sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARIFAJ -
 • XHAST SHPK -
 • DENIS-05 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 340,036,697
  Data e shpalljes se fituesit 30-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje në datë 02.10.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “S.M.O. Union” sh.p.k, & “Shkëlqimi 07” sh.p.k & “Grand Konstruksion” sh.p.k & “Fled” sh.p.k per arsye se nuk plotesone piken 2.3.1 Përvojë të suksesshme, nuk ploteson kontratat e ngjashme ne natyre dhe ne vlere

  2. “K-AAV” sh.p.k, per arsye se Operatori ekonomik nuk permbush kriteret per punet e ngjashme, numrin e punonjesve dhe pikat e licences.

  3. “Bonus” sh.p.k nuk ka paraqitur dokumentacion, Operatori ekonomik nuk ka paraqitur oferte financiare, nuk ka kontrata te ngjashme dhe kapacitete teknike

  4. “Senka” sh.p.k nuk ka paraqitur dokumentacion. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur oferte financiare, nuk ka kontrata te ngjashme dhe kapacitete teknike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Vendim i Komisionit te Prokurimit Publik (KPP
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Grafik Punimesh

  Projekt Zbatimi

  Raport Teknik (Part 1)

  Raport Teknik (Part 2)

  Raport Teknik (Part 3)

  Raport Teknik (Part 4)

  Raport Teknik (Part 5)

  Raport Teknik (Part 6)

  Raport Teknik (Part 7)

  Raport Teknik (Part 8)

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data