Open Procurement Albania

Sistemim i përroit të Llixhave Segmenti Ura e pazarit – Llixha dhe rikualifikim urban i zonës

Qarkun Diber
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Sistemim i përroit të Llixhave Segmenti Ura e pazarit – Llixha dhe rikualifikim urban i zonës

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. . Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 68,500,000 lekë pa tvsh. Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-68684-08-13-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 228,498,139
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 14-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Anullimi i kesaj procedure behet për shkak të llogaritjes gabim të fondit limit.
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Raport Teknik

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data