Open Procurement Albania

Përmirësimi i shtresave asfaltike për rrugët në Rajonet 3 dhe 4

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i shtresave asfaltike për rrugët në Rajonet 3 dhe 4.
Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Per vitin 2020 fondi ne dispozicion eshte ne vleren 175 000 000 leke pa tvsh.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-68685-08-13-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 583,333,333
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 14-09-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. SMO Union & Shkëlqimi 07- & 2Z Konstruktion & Blerimi shpk
2. Alb- Star shpk
3. Curri shpk
4. VELLEZERIT HYSA sh.p.k., & METEO – & FLED
5. ARIFAJ sh.p. k & DENIS-05 shpk & XHAST sh.p.k
6. GPG Company sh.p.k
7. BAMI sh.p.k
8. PE-VLA-KU shpk
9. GECI shpk,
10. FUSHA shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-STAR -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 331,000,000
  Data e shpalljes se fituesit 30-09-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 20 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. SMO Union NIPT J66902042Q & Shkëlqimi 07- NIPT K68121808W & 2Z Konstruktion & Blerimi- për arsye të mos plotesimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik, pika 2.3.1 Përvojë të suksesshme në realizimin punë të ngjashme. Nuk plotëson kontratat e ngjashme në natyrë dhe në vlerë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-68685-08-13-2020
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data