Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Fasadave të objekteve përgjatë Lumit Drin në qytetin e Lezhës, Blloku Nr.1 dhe Rruga Lalm i ri, Naim Frashëri

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Lezhe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Fasadave të objekteve përgjatë Lumit Drin në qytetin e Lezhës, Blloku Nr.1 dhe Rruga Lalm i ri, Naim Frashëri
Nr. Reference REF-73193-09-28-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 224,780,660
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-09-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 29-09-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-10-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues 1. 2 T shpk
2. AGI KONS shpk
3. ALB TIEFBAU shpk
4. AURORA KONSTRUKSION shpk,
5. B93 II shpk & B-93 shpk
6. BE - IS. sh.p.k.,
7. DAJTI PARK 2007 shpk, & AGRI CONSTRUCTION
8. EURO-ALB shpk & BOSHNJAKU. B shpk & M U R A T I
9. JUNIK & NDERTIMI shpk
10. K A C D E D J A, & EVEREST shpk
11. KTHELLA shpk
12. LEON KONSTRUKSION shpk
13. LIQENI VII shpk , & Ndregjoni shpk
14. MF INVEST GROUP, & MANE/S
15. S I R E T A 2F shpk
16. Sterkaj shpk
17. ULZA & ALMO KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B-93 -
 • B93 II -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 123,389,177
  Data e shpalljes se fituesit 11-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 14-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 123 389 177 leke pa tvsh
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj.
  Ankesa Ka pasur ankesaa.
  Ka marre pergjigje 26.11.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Dabar shpk per arsye nuk ka paraqitur oferte financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  2. EURO-ALB shpk & BOSHNJAKU. B shpk & M U R A T I , per arsye se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme,

  3. ELDA-VL per arsye se nuk ka paraqitur oferte financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  4. Sterkaj shpk per arsye se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme,

  5. MF INVEST GROUP, & MANE/S per arsye se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  ProjektTeknik.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data