Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.2 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-66894-07-27-2020)- Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do te jene në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje per 6,640.00 m2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe lidhjet me infrastrukturen ne sherbim te projektit, zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 Njesia Administrative Golem, Kavajë”, Njësia Administrative Golem, Bashkia Kavajë. (Programi i Rindertimit)

Qarkun Tiranë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi Nr.2 - Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do te jene në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje per 6,640.00 m2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe lidhjet me infrastrukturen ne sherbim te projektit, zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 Njesia Administrative Golem, Kavajë”, Njësia Administrative Golem, Bashkia Kavajë.
______________________________

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 28-07-2020 Titull Hartimi i projekteve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar”, në bashkitë Durrës, Kavajë, Kamzë, Mirditë, Krujë, Kurbin, Lezhë, Shijak dhe Vorë. (Programi i Rindertimit) . , me referencë REF-66894-07-27-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar.
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 23 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Për Minikonkursin 2 kanë sjellë ofertë zyrtare 14 operatorë. Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar Bashkimi i Operatoreve Ekonomike AVE CONSULTING sh.p.k. & Sferastudio sh.p.k. & Land & CO
- Fondi i Minikonkursit është 2,123,465 Leke Pa TVSH.
- Oferta fituese është 1,729,548 Leke Pa TVSH.
- Eficensa Buxhetore në tenderim është 18.55 % (Diferenca Fond limit me oferte fituese shprehur ne perqindje).
Nr. Reference REF-66894-07-27-2020 (Minikonkursi 2).
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-07-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-08-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. AVE CONSULTING sh.p.k. & Sferastudio sh.p.k. & Land & CO
2. HMK - Consulting sh.p.k. , & ARABEL - STUDIO sh.p.k.
3. ABKONS sh.p.k. & Taulant sh.p.k.
4. INFRATECH sh.p.k, & AGI KONS sh.p.k. & ARKIMADE sh.p.k.
5. Dea Studio sh.p.k. & Infrakonsult sh.p.k. & MVM Architecture, Construction & Development sh.p.k
6. J&F ARCHITECTURAL DESIGNER sh.p. k, & STUDIO SERVICES K - SA sh.p.k.
7. ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS sh.p.k. K61814023M & HGH Engineering sh.p.k.
8. UTS 01 sh.p. k, & X-PLAN STUDIO sh.p.k. & SARP & LAB sh.p.k.
9. GJEOKONSULT & CO sh.p.k. & IRI sh.p.k.
10. A&E Engineering sh.p.k. , & SON Engineering & Construction sh.p.k.
11. 6D – PLAN sh.p.k. & Lorenco&CO sh.p.k.
12. Atelier 4 sh.p.k
13. Engineering Consulting Group sh.p.k. & Geosat Group sh.p.k. & Go - Green Studio sh.p.k,
14. C.E.C Group sh.p.k. L11807013M & ELBA sh.p.k. & MF Invest Group sh.p.k,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A V E CONSULTING sh.p.k . - Sferastudio sh.p.k. - LAND & CO sh.p.k. -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,729,548
  Data e shpalljes se fituesit 09-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates 07-10-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,729,548 lekë pa tvsh.
  Kohezgjatja e Kontrates 30 dite
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm.

  1. “Engineering Consulting Group” sh.p.k. NUIS M01308013C & “Geosat Group” sh.p.k. NUIS K21624005I & “Go - Green Studio” sh.p.k, NUIS L62217007P, skulifikohet për arsye se oferta është mbi vlerën e fondit limit.

  2. “C.E.C Group” sh.p.k. NUIS L11807013M & “ELBA” sh.p.k. NUIS J91327003E & “MF Invest Group” sh.p.k, NUIS L71830010R skulifikohet për arsye se oferta është mbi vlerën e fondit limit

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-66894-07-27-2020 (Minikonkursi 2).
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 46 datë 28.07.2020
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 84 datë 9 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data