Open Procurement Albania

Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë .
Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 142,552,349.16 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-74998-10-12-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 712,761,746
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 13-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1."SHKELQIMI 07" shpk, & “SMO -Union”shpk., & “Fled” shpk., & “Grand Konstruksion M, sh.p.k., & “2Z Konstruksion” shpk.
2."B93 II" shpk & "B-93"shpk & "NDREGJONI"shpk & "SHENDELLI"shpk & "EGLAND"shpk” sh.p.k.
3.“MF Invest Group” shpk., & “BOSHNJAKU B” shpk & “PESE VELLEZERIT” shpk., & LTE Construction” shpk
4. “2T” shpk
5.“BEAN” shpk., & “KUPA” shpk & “KOMBI INVEST 6. “4 AM” sh.p.k.,
7. “Agi Kons” shpk., & “Be-Is” sh.p.k.,
8. “Kronos Konstruksion” shpk., & Everest” sh.p.k & “ARDMIR” shpk.,
9. "Alb-Building” sh.p.k
10. “Ed Konstruksion” shpk., & “Alba Konstruksion” shpk
11. “Gener 2” sh.p.k.,
12. “ALB - STAR” shpk
13. “Salillari“shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 442,292,336
  Data e shpalljes se fituesit 03-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 04-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 442,292,336 leke per tvsh
  Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1- Bashkimi I operatoreve ekonomik "SHKELQIMI 07" sh.p.k & SMO-Union sh.p.k & Fled sh.p.k & Grand shp.k & 2Z Konstruksion sh.p.k pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”.

  2-Bashkimi i Operatoreve Ekonomik "B93 II"shpk & "B-93"shpk & "Ndregjoni"shpk & "Shendelli"shpk & "England"shpk pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”.

  4. Bashkimi i operatoreve ekonomik “JV MF Invest Group” shpk & “BOSHNJAKU B” shpk & “Pese Vellezerit” shpk & “LTE Construction” shpk. pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” .

  5.Operatori ekonomik“Salillari“ shpk., nuk ka paraqitur oferte financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Raporti hidrologjik

  Raporti Topografik

  Raporti Teknik

  Raporti i rrjeteve nentokesore

  Raporti Elektrik

  Raporti gjeologjik

  Raporti Teknik

  Projekt Zbatimi

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data