Open Procurement Albania

Rehabilitation of secondary road in touristic area Plepa – Golem

Qarkun Tirane
Kredia Nr IBRD loan 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Rehabilitation of secondary road in touristic area Plepa – Golem
Nr. Reference RLRCP/1/1.12/2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 13-04-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-04-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 31-05-2021
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime The Project consists of the reconstruction of the road the secondary roads from “Plepa” Roundabout to “Golem” underpass on both sides, identified by the designer as “AM” and “AD”. The road rehabilitation is followed by the construction of the new networks of the underground facilities such as drainage electrical and road lighting.

The main objectives are:
 • improving access to the touristic potentials of the area, with the purpose of tourism development,2/4
 • increase the quality of life of the community and vacationers,
 • increase opportunities for the sustainable economic development of the tourist area,
 • improve and ensure movement of vehicles and people within the tourist area as well as improving and facilitating the circulation of vehicles from the tourist area towards Kavaja, Durrës and Tirana
____________________

Bidding will be conducted through international competitive procurement using Request for Bids (RFB), Small Works (One-Envelope Bidding Process) as specified in the World Bank’s “Procurement Regulations for IPF Borrowers” July 2016 (“Procurement Regulations”), and is open to all eligible Bidders as defined in the Procurement Regulations.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
 • Specific Procurement Notice - Request for Bids
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data