Open Procurement Albania

Construction of bridge no. 2, km 7+500, Fier – Seman Road

Qarkun Fier
Kredia Nr 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Construction of bridge no. 2, km 7+500, Fier – Seman Road
Nr. Reference RLRCP/1/1.13/2021
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-04-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 22-04-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 03-06-2021
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “4 A-M” shpk
2. “Alb Building” shpk
3. “Alb-Star” shpk
4. “Strabag AG”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A-M  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,694,315.33 US$
  Data e shpalljes se fituesit 29-07-2021
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH 2,033,178.4 US$
  Kohezgjatja e Kontrates 6 months
  Ankesa Nuk ka pasur te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime This project lies in the central-southern area of Albania. The bridge is located in the segment Fier Seman Road and it is in the cross point of Seman and Darezeze village. There is actually an existing bridge crossing the big irrigation channel. The technical parameters of the bridge are not good, as the width is reduced and is a one lane bridge.

  This project lies in the central-southern area of Albania. The bridge is located in the segment Fier Seman Road and it is in the cross point of Seman and Darezeze village. There is actually an existing bridge crossing the big irrigation channel. The technical parameters of the bridge are not good, as the width is reduced and is a one lane bridge.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
 • Request For Bids
 • Contract Award
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data